Alesis COMMAND KIT

Acht-delige drumkit met Mesh Snare en Mesh Kick

Deze acht-delige elektronische drum kit is voorzien van een exclusieve Alesis snare mesh en mesh kick, die een authentieke drum ervaring levert. Samen met de 8 “mesh kick en een 10” dual-zone mesh snare drum, zijn er ook twee 9 “dual-zone rack toms en een 11” dual-zone floortom. De Alesis Command Kit beschikt ook over een 10 “ride-cimbaal, een 10” hi-hat met pedaal en een 10 “crash met stikken. De meegeleverde geavanceerde drum module beschikt over 70 drum kits (50 fabriek + 20 gebruiker) met meer dan 600 geluiden en 60 play-along tracks, ingebouwde metronoom om je vaardigheden en nog veel meer aan te scherpen. Het chromen rack met vier benen houdt alles stevig verankerd, het maakt daarbij niet uit hoe hard je speelt.


Dit drumstel is hier te koop zolang de voorraad strekt!

Geladen met topgeluiden en functies:
De meegeleverde Drum Module beschikt over 70 drum kits (50 fabriek + 20 gebruiker) met meer dan 600 geluiden en 60 play-along tracks ingebouwd. Om je vaardigheden verder aan te scherpen, is er een ingebouwde metronoom en 1/8 inch-ingang om mee te spelen met uw mobiele apparaat, zodat je klaar bent voor de studio of podium zal zijn. Er is ook een stereo paar 1/4-inch uitgangen, hoofdtelefoon uitgang, en een USB-MIDI-uitgang voor het activeren van uw favoriete virtuele instrument plugins. De Alesis Command Kit houdt rekening met de moderne drummer.


Laad je eigen samples:
De Alesis Command Kit Drum Module beschikt ook over een USB-geheugenstick ingang. U kunt deze ingang gebruiken om uw eigen WAV-monsters voor de ultieme flexibiliteit te laden. Zodra de WAV monsters worden geladen, kunt u gemakkelijk deze toewijzen aan een zone van elke pad op de Alesis Command Kit. De mogelijkheden zijn eindeloos! U kunt ook laden in WAV-bestanden van play-along tracks met behulp van deze ingang.

 

Specificaties:

  • Strak geweven 10 ‘dual-zone snare pad voor superieure gevoel en spelen reactie
  • 8 “Mesh Kick pad met kick drum pedaal bijgesloten
  • (3) Grote dual zone rubberen tom pads
  • Geavanceerde Drum Module met 70 kits (50 fabriek + 20 gebruiker) en 600 geluiden
  • WAV samples laden en afspelen-along tracks via USB-geheugenstick
  • Real-time opname (5 tracks intern; maximaal 99 tracks via USB memory stick)
  • USB / MIDI-uitgang voor gebruik met virtueel instrument en opnamesoftware
  • Premium chroom 4 post rack
  • Aansluitkabels drumstokken, drum sleutel en voeding
Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis Command Kit reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews