Alesis DM Lite Kit

Alesis DM Lite Kit – Eenvoudig elektronisch drumstel met opklapbaar rack.

Instant Drums voor de aspirant Musicus
De Alesis DM Lite Kit met licht-up LED-pads zal elke beginnende of volbracht drummer playing-en spelen beter meteen hebben. Alle drum en cimbaal pads zijn gemonteerd op de voorgemonteerde, in hoogte verstelbaar, 4 post rack, waardoor set-up in een handomdraai. Naast de 200 geluiden (volledig toegankelijk zijn via externe MIDI-bronnen), de DM Lite-module bevat een ingebouwde drum coach aanbieden meespeel patronen en oefeningen om je vaardigheden te verbeteren. Door stereo 1/4 “outputs, kan de kit eenvoudig worden aangesloten op een versterker of geluidssysteem om je prestaties te delen of een 1/8” hoofdtelefoon uitgang is beschikbaar voor prive-praktijk. Plus, er is een “aux ingang 1/8 die u toelaat om uit te jammen naar uw favoriete muziek van een externe audiobron. De Alesis DM Lite Kit kan zelfs aangesloten worden op uw computer via USB voor integratie met populaire software opnameprogramma’s en virtuele instrumenten.


Deze instap elektronische e-drums zijn hier te koop, zolang de voorraad strekt!!

INSTANT SET-UP
De DM Lite Kit is voorzien van een voorgemonteerde 4 post rack, met alle drum en cimbaal pads op hun plaats. ontvouw gewoon de armen, de positie van de pads en cimbalen, en maak gebruik van de quick-release fittingen om de hoogte te stellen van uw maat en speelstijl-zonder gereedschap aan te passen. De bedrading slang verbindt alle pads, bekkens en pedalen aan de DM Lite-module met een enkele, gemakkelijke verbinding. Steek de stekker in de module, pak de meegeleverde drumsticks, en begin met spelen!

Serieuze sounds, professionele prestaties
De geluidsmodule bevat 200 kwaliteit drum- en percussiegeluiden (volledig toegankelijk via externe MIDI-bronnen), samen 10 ready-to-play-kits die zijn geselecteerd om meerdere genres van muziek complimenteren. Geluiden worden gerangschikt in 10 ready-to-play-kits. Zo groots als ze zijn, de geluiden zijn slechts het begin. Binnen de DM Lite module vindt u ook waardevolle extra’s. De ingebouwde coach functie, 30 meespeel muziektracks en een onboard click-track (metronoom) om sessies te oefenen en om basiskennis te verbeteren en voor het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden. De DM Lite module biedt ook een 1/8 “stereo AUX-ingang, zodat u kunt luisteren, leren, en meespelen met de lessen of jam van uw favoriete nummers opgeslagen op uw computer, mobiele telefoon of audiospeler. Voor het maken van muziek met een computer, beschikt de DM Lite module over een USB MIDI-aansluiting om opnames te maken met populaire audio-opname-software en virtuele instrumenten mogelijk te maken. een koptelefoonaansluiting voor prive-praktijk, plus 1/4 “stereo-uitgangen eenvoudig op een PA-systeem, versterker, of opname-interface .

LED verlichte PADS
De Alesis DM Lite Kit bevat vier drumpads-één snare en drie toms. Drie bekkenpads zijn ook voorzien-hi-hat, crash en ride. Bij elke pad of bekken wordt geraakt, een interne blauwe LED-lampjes op, het toevoegen van een mini lichtshow op iedere prestatie. Bovendien zal de pads knipperen ook in reactie op de onboard patronen en drumlessen, waardoor visuele versterking om elke trainingssessie.

CONTROLEPEDALEN OP DE VLOER
Twee voetpedalen completeren de Alesis DM Lite Kit kit. De eerste is een hi-hat open / gesloten kortstondige controle pedaal. Ten tweede is er een snelheid-gevoelige-piëzo gecontroleerde Kick Trigger pedaal. In tegenstelling tot de eenvoudige on / off kick pedalen, deze dynamische pedaal vertaalt kracht van de speler in volume, voor een realistische kick-drum prestaties.

Deze instap elektronische e-drums zijn hier te koop, zolang de voorraad strekt!!

Specificaties:

  • Complete kit met voorgemonteerde rack heeft je aan het spelen in een paar minuten
  • LED Verlichte drum en cimbaal pads enhance ingebouwde leren features
  • Alesis DM Lite drum module met ingebouwde drum coach met play-along patronen en 30 songs
  • 10 ready-to-play klassieke en moderne bouwpakketten met meer dan 200 drum- en cimbaalgeluiden (volledig toegankelijk via externe MIDI-bronnen)
  • 1/8 “stereo AUX-ingang voor het jammen met je favoriete nummers
  • USB / MIDI-aansluiting voor gebruik met audio-opname-software en virtuele instrumenten
  • 1/4 “stereo outs om te kunnen aansluiten op elke geluidsinstallatie
  • 1/8 “hoofdtelefoon uit voor prive sessies
  • Inclusief drumstokken, alle benodigde kabels, bevestigingsmateriaal en voeding

Deze instap elektronische e-drums zijn hier te koop, zolang de voorraad strekt!!

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

DM Lite Kit review
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews