Alesis DM10 Kit

De Alesis DM10Kit bestaat in meerdere verschillende uitvoeringen waaronder met mesh heads.

DM10xMeshKit dm10x DM10StudioMeshKit dm10studiokit

 

Serieuze formaten, erg goed geluid, en onze beste hardware ooit.

De DM10 X Kit is een premie van zes-delige professionele elektronische drum set met 10 “en 12” drum pads, 12 “, 14” en 16 “cimbalen, de top-of-the-line DM10 module en de best-in- class verchroomde XRack. Met een geavanceerde sequencer en meer dan 1000 geluiden met Dynamic Articulation ™ multi-sample-technologie, zal de DM10 X Kit brengt u professionele capaciteiten in een kit die zo goed als het eruit ziet klinkt.

Serieuze SETUP
Met de DM10 X Kit hebben we een uitgebreide reeks van grote drum en cimbaal pads, en een geheel nieuwe XRack inbegrepen. De DM10 X Kit is ontworpen om mogelijkheden te bieden en beschikt over voorheen alleen beschikbaar op kits kost duizenden meer. De DM10 X Kit beschikt over een uitgebreide zes drum, vier-cimbaal configuratie met maten en ruimtelijke relaties die natuurlijk zal voelen om akoestische en elektronische drummers gelijk: een 12-inch snare, twee 10-inch toms, twee 12-inch vloer toms, een 12-inch hi-hat, een 16-inch, drie-zone ride cimbaal en twee 14-inch crash bekkens.

Serieuze SUPPORT
Ontworpen met een nadruk op prestaties en het aanpassingsvermogen, geheel nieuwe XRack de DM10 X Kit is ruig, verchroomd en beschikt over een ultra-solide vier achteraf design. Nieuwe Alesis quick-release klemmen beveiligd elke pad op zijn plaats en kunt u uw opstelling in seconden te herschikken zonder gereedschap en zonder dat u het rek uit elkaar. Een paar slagen van een T-bout is alles wat nodig is om een ​​klem los te laten en te bewegen een pad. De DM10 X Kit snare pad heeft een aparte, volledig instelbare snare stand die u toelaat om de snarepad precies plaatsen waar u het wilt.

Serieuze drumheads
De DM10 X Kit bevat ook Alesis akoestische-gevoel RealHead pads in 10 en 12-inch formaten. De dual-zone pads zijn voorzien van echte mylar drumvellen en echte triple-flens counterhoops voor het gevoel dat je de vraag. De snare en tom pads zijn dual zone, zodat u rimshots uitvoeren rand klikken of toewijzen andere geluiden, zoals bekkens, gongs en koebellen op de tom velgen. U kunt vrijwel elke enkele of dubbele kick pedaal gebruiken met de RealHead Kick Pad, of delen van de DM10 kick ingang met een Y-kabel en sluit een optionele tweede kick pad voor de pedaal voelt u verkiest.

Serieuze handige extra’s
In de kern van de DM10 X Kit is de baanbrekende Alesis DM10 module. De DM10 gastheren een ingebouwde sequencer, metronoom, top-panel mixer, en een verscheidenheid aan uitgangen. Het bevat ook meer dan 1.000 niet-gecomprimeerde, sample-gebaseerde geluiden die werden geproduceerd met behulp van Alesis ‘gepatenteerde Dynamic Articulation ™ multi-sample-technologie.

Niet alleen de DM10 levert razendsnelle, uber-nauwkeurige tracking, het breedste dynamische bereik van elke module, ongelooflijk drummer-vriendelijke bediening, een massale invoer sectie, maar het heeft ook de meest realistische, natuurlijk geluid set verkrijgbaar in elke drum module . Graven dieper in de DM10 module vindt u een aantal van de meest gevraagde akoestische drum vinden geluiden van legendarische drum merken, een enorm arsenaal aan top producenten go-to snare drums, echte Amerikaanse, Canadese, Chinese en Turkse bekkens en een keur van klassieke drum machine en elektronische percussie geluiden die hebben de grootste hits aangewakkerd.

Serieuze samples
Veeleisende oren zal merken dat elk geluid is eigenlijk een reeks van verschillende monsters; meerdere dynamische-level monsters en articulaties zijn allemaal gebouwd in zodat je speelt harder en zachter, de drum of cimbaal verandert haar timbre, niet alleen het volume. Deze gemanipuleerde realisme staat bekend als Dynamic Articulation ™, een Alesis exclusief.

Je kunt spelen met of zonder galm voor verschillende kamer geluiden en genieten van een breed scala van rimshots, rand klikken en verschillende stok-plaatsing geluiden op de bekkens. Bijvoorbeeld geluid van een hi-hat hangt af van een aantal factoren: hoe open of gesloten het pedaal is, hoe moeilijk het is geslagen, en andere variabelen, wat resulteert in 40 verschillende geluiden – plus voet chick en hiel splash.

Simpel gezegd, de DM10 X Kit heeft de meest genereuze drum en cimbaalpad configuratie die we ooit hebben aangeboden.

Over de Module:

 

dm10x_module_

 

Echte geluiden en onbeperkte uitbreiding.
De DM10 is de drum module die je hebt gewacht. Niet alleen levert bliksemsnelle, uber-nauwkeurige tracking, het breedste dynamische bereik van elke module, ongelooflijk drummer-vriendelijke bediening, een massale invoer sectie, maar het heeft ook de meest realistische, natuurlijk geluid set verkrijgbaar in elke drum module. Maar dat was niet genoeg voor ons. Natuurlijk is de DM10 heeft een ingebouwde sequencer, metronoom, top-panel mixer, en een verscheidenheid van de uitgangen, maar de DM10 is ook de eerste drum module om u te updaten zijn geluid ingesteld via standaard USB-verbinding met je Mac of pc .
ECHTE SOUNDS
U merkt meteen de DM10 module een uitstekende geluidskwaliteit. De module bevat echte drum, bekkens en percussie geluiden opgebouwd uit ongecomprimeerde monsters van de klassieke studio-drums en gewaardeerde cimbalen. Vindt u een aantal van de meest gevraagde akoestische drum vinden geluiden van legendarische drum merken, een enorm arsenaal aan top producenten go-to drums, echte Amerikaanse, Canadese, Chinese en Turkse bekkens en een keur van klassieke drum snare machine en elektronische percussie geluiden die de grootste hit-records hebben aangewakkerd.
DYNAMIC ARTICULATION ™
Veeleisende oren zal merken dat elk geluid is eigenlijk een reeks van verschillende monsters; meerdere dynamische-level monsters en articulaties zijn allemaal gebouwd in zodat je speelt harder en zachter, de drum of cimbaal verandert haar timbre, niet alleen het volume. Deze gemanipuleerde realisme staat bekend als Dynamic Articulation ™, een Alesis exclusief.
Je kunt spelen met of zonder galm voor verschillende kamer geluiden en genieten van een breed scala van rimshots, rand klikken en verschillende stok-plaatsing geluiden op de bekkens. Bijvoorbeeld geluid van een hi-hat hangt af van een aantal factoren: hoe open of gesloten het pedaal is, hoe moeilijk het is geslagen, en andere variabelen, wat resulteert in 40 verschillende geluiden – plus voet chick en hiel splash.
UNLIMITED SOUNDS
De DM10 module heeft niet alleen een adembenemende verzameling van geluiden aan boord, het is ook ’s werelds eerste drum-sound module waarmee u nieuwe geluid sets te laden via de USB-aansluiting van uw computer. Dit betekent dat uw geluiden altijd vers blijven, de huidige en cutting edge.
U kunt de DM10 ook als een trigger-to-MIDI interface voor het uitvoeren en tracking software drum modules zoals BFD, Toontrack en Reason, onder anderen. Voor de praktijk, kunt u meespelen met de nummers in de interne sequencer van de DM10’s, meng in een iPod of andere MP3-speler en speel mee.
In- en uitgangen
De DM10 module heeft 12 trigger-ingangen, perfect voor het maken van aangepaste configuraties. Je kunt het gebruiken met vrijwel alle drum en cimbaal pads en akoestische drum triggers dankzij eenvoudig te configureren trigger-instellingen. De DM10 heeft ook de volledige MIDI implementatie, dus als 12 trigger-ingangen zijn niet genoeg om je gigantische setup tegemoet te komen, voeg de Trigger | iO (apart verkrijgbaar) en blijven toevoegen aan met 10 ingangen!
De DM10 is geschikt voor zowel continue als schakelaar (open / gesloten) hi-hat control pedalen. U krijgt volledige MIDI implementatie zowel MIDI In en Out voor het werken met traditionele MIDI gear, samen met de USB-aansluiting, die ook MIDI kunnen sturen naar je Mac of pc. De DM10 heeft ook een stereo AUX-ingang voor het aansluiten van lijnniveau-apparaten zoals een cd-speler of iPod zodat je mee kunt spelen.
De DM10 heeft twee stereo paren van 1/4 “uitgangen voor hoofd- en extra feeds, zodat u aparte mixen te sturen naar het huis en de monitor systemen. Hierdoor kunt u de metronoom of een lus om de monitor mix en niet naar de publiek mix. Er is ook een high-powered hoofdtelefoonuitgang met een eigen volumeknop. Voor eenvoudig beheer van alles, er is ook een top-panel mixer.
De DM10 is de drummodule drummers van de wereld hebben gewacht. De ingebouwde geluiden, prestatievermogen en flexibiliteit geven u de kracht die u nodig hebt, en de mogelijkheid om het geluid set te werken via USB plaatst de DM10 in een klasse apart.

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis DM10 Kit reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews