Alesis DM5 Pro Kit

Van Alesis.com:
De Alesis DM5 Pro Kit is een complete hoogwaardige elektronische drumkit. Het levert professioneel geluid en vertrouwd, comfortabel speelbaarheid dankzij de duurzame, echte drumvellen. Snelle installatie van de DM5 Pro’s en eenvoudige draagbaarheid worden aangevuld door een veelzijdig geluid selectie. Met de DM5 Pro Kit, kan drummers rustig oefenen met hoofdtelefoons, of krijgen zo luid als ze nodig hebben op het podium door het aansluiten op een versterker. De flexibiliteit van de DM5 Pro Kit functies zorgt ervoor dat hij presteert net zo goed voor opname of live-optredens.

De DM5 Pro Kit is voorzien van een op zichzelf staand, 5-delige elektronische drum set, waaronder een dual-zone snare, kick, 3 toms, met ride, crash en hihat cimbaal pads. Daarnaast is de DM5 Pro Kit bevat een zware hihat voetpedaal, samen met een bijgewerkte, rack-mounted, programmeerbare DM5 sound module met een prachtig 540 percussiegeluiden en 21 voorgeprogrammeerde drum / percussie sets. Alesis ‘gepatenteerde Dynamic Articulation ™ functie bevoegdheden drum de DM5 Pro Kit klinkt om direct te reageren op de kracht waarmee een pad wordt geslagen, voor de meest realistische en nauwkeurige weergave mogelijk.

Stap in de wereld van de professionele elektronische percussie met de Alesis DM5 Pro kit.

  • FUNCTIES
    Snare , kick , 3 toms , met ride , crash en hihat cimbaal pads.
  • Alesis Professional DM5 module bevat :
  • 540 geluiden
  • 21 programmeerbare drumsets opgenomen in 48 kHz , stereo , met ambient effecten
  • Één rack ruimte module
  • Dynamic Articulation ™ functie kunt drumgeluiden om het volume , de toon en toonhoogte te veranderen , afhankelijk van hoe hard ze raken – net als echte drums
  • Ultra-snelle trigger – to- MIDI converter met 12 trigger-ingangen , 5 programmeerbare parameters voor elke trigger
  • Natuurlijke beweging beweging bekkens en hihat controller pedaal realistische open / dicht controle

dm5pro_kitdm5_kit_surgeDM5 module

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis DM5 Pro Kit reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews