Alesis DM6 Kit

Van Alesis.com:

De perfecte keuze voor beginnende drummers overal.
De Alesis DM6 USB Kit (Voorheen DM6 Kit) heeft het beste van Alesis ’20 jaar ervaring in professionele elektronische percussie. Deze elektronische drumset heeft een compleet nieuwe sound module met 108 kwaliteit drum, bekken en percussie geluiden. Zijn pads voelen geweldig aan en zijn hardware en reksysteem zijn van hoge kwaliteit.

ONMISKENBARE ALESIS FEEL
Zoals alle Alesis drumsets heeft de DM6 USB Kit voorzien van realistische, natuurlijk aanvoelende speelvlakken. Om trillingen feedback te verminderen, hebben we natuurlijk rubber drum en cimbaal oppervlakken voor pads de DM6 USB Kit geselecteerd. Deze vijf-delige kit krijgt u begonnen op een dual-zone snare pad voor twee-sound compatibiliteit. U kunt bellen in een snaredrum geluid in het midden en een rand klikt, rimshot of iets heel anders zoals een cowbell aan de rand!

De DM6 USB Kit wordt geleverd met drie tom pads, een rechtopstaande kick drum pad, hi-hat, crash en ride cimbaal pads. Het komt zelfs met een Alesis bass drum pedaal en kick pad voor uw persoonlijke uitstraling.

OPMERKELIJK SOUND
De DM6 module is voorzien van een interne verzameling van top-notch drum, bekken en percussie geluiden die zal u wegblazen. U kunt bewerken en opslaan van uw drumkits voor aangepaste geluiden. U krijgt 10 presets en 5 aangepaste slots. In aanvulling op de geluiden in de DM6 module is er een USB-uitgang, dat de noten die u uit te spelen als MIDI-signaal stuurt, zodat u de DM6 gebruiken als een trigger-to-MIDI-interface met drum-module software zoals BFD, Toontrack, of Reden voor een onbegrensde verzameling van geluiden.

De DM6 heeft koptelefoon en versterker uitgangen, zodat je rustig kan spelen in telefoons of aansluiten en rocken. U kunt ook uw iPod of cd-speler aansluiten en meng het met de DM6 de stereo-ingang.

PRAKTIJK TOOLS
De DM6 module heeft een metronoom, een essentieel instrument voor het bijhouden van een gestage tijd of u alleen of met een band oefent. De DM6 heeft ook een ingebouwde sequencer met 40 voorgeprogrammeerde muziek te spelen mee.

ROBUUSTE HARDWARE
Een drumset is zo sterk als de zwakste schakel. De DM6 USB Kit monteert op een heavy-duty aluminium rack. De standaard 1 1/2 “slangen kunt u op te voegen met Alesis en klemmen en houders van andere merken. De kit wordt geleverd met een volledige set van montagemateriaal en kabels, evenals ruige kick drum en hi-hat pedalen.

Krijgt meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden met de DM6 USB Kit.

BFD is een handelsmerk van FXpansion Audio UK Ltd.

Toontrack is een geregistreerd handelsmerk van Toontrack.

Reden is een handelsmerk van Propellerhead Software AB.

iPod is een handelsmerk van Apple Inc., in de VS en andere landen.

Specificaties:

DM6 USB Kit Pads
DMPad Kick Pad with stand (with pedal)
DMHat Pedal hi-hat controller (open/closed)
DMPad 8″ Dual-Zone Pad (snare)
3 DMPad 8″ Single-Zone Pads (toms)
3 DMPad 12″ Cymbals (hi-hat, crash, and ride)
DM6 Module
Kits: 10 Preset, 5 User Kits
Patterns: 40 Preset, 1 User
Sounds: 108
Inputs: 1/8″ stereo mix-in, 25-pin D-sub for cable snake
Outputs: 1/8″ stereo master, 1/8” headphone
USB for trigger-to-MIDI interface
Power: 9V AC, adapter included
Shipping Dimensions: 33.8″(D) x 22.4″(W) x 13″(H)
Shipping Weight: 48 lbs.

dm6_kit_1200x750 dm6_front_silver dm6_module_back

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis DM6 Kit reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews