Alesis PercPad

Percussie, drums en elektronische geluiden toe te voegen aan elke drum setup.
De PercPad stelt u in staat tot vier drumpads en een optionele kick trigger om uw akoestische of elektronische kit of percussie setup toe te voegen. Het is compact, eenvoudig in te passen in strakke set-ups, eenvoudig te gebruiken, en het geluid dat perfect voor gebruik van accessoires standaard drum sets bevat.
Compacte configuratie
De PercPad heeft vier aanslaggevoelige pads, een kick-ingang, en de hoge kwaliteit interne geluiden, allemaal in een compact formaat dat is de perfecte keuze voor drummers en andere instrumentalisten op zoek om te beginnen met het opnemen van elektronische percussie in hun opstellingen.
In tegenstelling tot de massieve, gecompliceerd multi-percussie-eenheden, wordt het PercPad specifiek ontworpen klein en self-contained met net wat je nodig hebt en niets wat je niet.
Flexibele montage
U kunt de PercPad monteren op een standaard snare drum stand, op een standaard of het rek met behulp van de Module Mount (apart verkrijgbaar), of plaats op een tafelblad oppervlak, zoals een percussie-tafel, studio werkstation of DJ rig.

percpadpercpad_mounted

UNIVERSAL SOUNDS
De PercPad heeft een collectie van akoestische en elektronische drum en percussie die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de drummers en percussionisten. Je zult ready-to-play-akoestische en elektronische drums en percussie uit Latijns-Amerika en Azië, die perfect zijn voor complimenteren uw drums vinden.
U kunt eenvoudig afstemmen en bewerken van geluiden, en elk geluid toe te wijzen aan een pad, of om de kick-ingang. Als de interne geluid bibliotheek niet de geluiden die je nodig hebt bevatten, de PercPad heeft een MIDI-aansluiting om je kunt het gebruiken om geluiden triggeren van een MIDI sound module of software op Mac of pc.
Sluit
U kunt de PercPad verbinden met versterkers, PA en opnamesystemen met de standaard dual 1/4-inch uitgangen, en controleren op uw favoriete koptelefoon. De kick-ingang werkt met de meeste kick pads en triggers, waaronder de DMPad en RealHead Kick Pads.
Voeg wat nieuwe geluiden om je kit vandaag met de PercPad.

percpad_angle

FUNCTIES
De meest compacte, meest betaalbare multi-pad instrument
Ingebouwde bibliotheek van de meest gevraagde geluiden
Vier aanslaggevoelige pads en een kick-ingang voor onmiddellijke uitbreiding van elke drumstel of percussie tuig
Past op een standaard snare stand, zit tafelblad of mounts op een standaard of het rek met behulp van de Module Mount (apart verkrijgbaar)
Tune en bewerken van geluiden, en deze toewijzen aan een van de vier pads of de kick-ingang
MIDI-uitgang voor gebruik als een controller voor het activeren sound modules en software

percpad_rear

SPECS
AUDIO OUTPUTS
2x 1/4 “Main
1/4 “TRS Hoofdtelefoon
CONTROLE
04/01 “kick trigger ingang (schakelaar / piezo schakelbaar)
MIDI Out (DIN)
SOUNDS
Klap
Vinger Snap
Koebel High
Cowbell Low
Driehoek Gedempte
Driehoek Open
Tamboerijn
Windgongen
Sleebellen
Claves
Blok
Kaakbeen
Studio Shaker
Live Shaker
Electro Tom Hex
Timbale
Conga Slap
Conga Open
Electro Kick 8
Electro Kick 9
Electro Kick Hex
Electro Snare 8
Electro Snare 9
Electro Snare Hex
Electro Crack Hex

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis PercPad reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews