Alesis Surge Cymbals

Via: www.sickdrummermagazine.com Vertaald met google translate, geschreven door Dross:

Toegegeven, ik ben een beetje een vreemde eend als het gaat om de wereld van de drums en drummen, is dat ik speel elektronische drums exclusief. Het is niet dat ik iets tegen akoestische drums, ze zien er natuurlijk veel cooler uit, het is gewoon dat geld een probleem voor mij is, net als volume en ruimte. Ik zal je dit vertellen, ik meteen uit als het met microfoon of opgenomen toon van drums veel meer dan ik hou van het rauwe geluid van akoestische drums en cimbalen, vooral van de kant van de kit van de drummer. Het punt van dit alles is dat, voor mij, het lijkt alsof we op een reis zowel sociologisch en technologisch gesproken, dat is op weg naar de ultieme elektrische / akoestische hybride die de pure schoonheid en het gevoel van een akoestische kit met alle de luxe en tonale kwaliteit die zowel hardware-gebaseerde en soft-synth geluid modules ons kan geven.

Het houden van dit alles is de geest, ik was erg blij toen ik kwam over de Alesis SURGE bekkens. Alesis heeft altijd gebouwd enkele geweldige producten voor zeer redelijke prijzen, maar het was het feit dat ik het zien van een nieuwe lijn van elektronische bekkens die werden gemaakt van metaal die me inspireerde. Alesis stuurde me hun nieuwe lijn van SURGE bekkens op de proef te stellen, en dat heb ik gedaan. Ik gebruikte deze bekkens op hun DM5 pro kit, evenals op mijn vijfentwintig stuk kit op verschillende SOTHIS repetities via een 8500 watt PA-systeem. De bekkens zelf messing met een vinyl coating op de bodem ervan om ze verlammen. Ze doen niet alleen hechten als een gewone cimbaal zou, ze komen met een plastic stuk dat u te plaatsen op de bekkenstandaard. Dit stuk is bedoeld om het bekken te houden van spinnen in om de klinknagel gemonteerde trekker op de juiste plaats, dat is absoluut essentieel voor deze bekkens om correct te werken houden. De SURGE bekkens zijn verkrijgbaar met en zonder de choke mogelijkheden dus bewust van dat, zodat je niet kopen de verkeerde bekkens.
alesis-surge-cymbal-pack-1
Er zijn twee belangrijke problemen met de stijging van de lijn, naar mijn mening. De eerste is dat je beperkt tot slechts een 12 “hi-hat, 13” crash en 16 “ride-cimbaal. Ik begrijp dat de uitbreiding van de lijn wordt bepaald door de verkoop en het algemeen belang in deze lijn en dat het kappen van bepaalde dingen zal naar beneden houden van de totale prijs van de eenheden, maar op zijn minst Ik wil graag een splash zien en china cimbaal toegevoegd aan de lijn. Het andere wat ik denk Alesis moet overwegen is het maken van de bekkens in realistische maten. Wie speelt een 16 “ride-cimbaal? Ik wil graag de ride cimbaal aangeboden als een 20 “of 22” te zien cimbaal en de crash worden verplaatst naar 16 “cimbalen, misschien is de China op 18”. Mijn tweede probleem met de bekkens is met de hi-hat en de ride cimbalen. alesis-surge-cymbal

Ze hebben de triggers op beide bekkens gemonteerd net onder het gebied dat je normaal opvallend zou zijn. Het probleem is dat je dus klinknagels op de bovenkant van het bekken dat je stokken sturen regelmatig vliegen in een bepaalde richting. Het goede nieuws is dat zodra ik mijn verstand over mij ontdekte ik dat ik kon hen een beetje te draaien naar rechts of links om te kunnen gewoon spelen aan de kant van de klinknagels en het geluid module aanpassen om me extra gevoeligheid te geven terwijl het vermijden valse triggers.

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis Surge Cymbals reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
by Ik on Alesis Surge Cymbals reviews
In Bezit (Gehad) Ja/Nee: Ja

Zien er te gek uit! Het tikken van de stok erop klinkt wel hard. Werkt verder prima