Alesis TRANSACTIVE 400

Van Alesis.com:

Electronische Drums, Amplified
De Alesis TransActive 400 is een krachtige versterker oplossing voor de moderne elektronische drummer. Deze hoogwaardige wig versterker is speciaal ontworpen voor het uitvoeren, repeteren en opnemen met elektronische drum kits. Dankzij de hoogwaardige audiocomponenten, TransActive 400 biedt voldoende kracht om gelijke tred te houden met enige band.

Pittig, helder geluid
TransActive 400 ware bi-amp ontwerp en 400 Watt piekvermogen ervoor te zorgen dat uw elektronische drumstel klinkt helder, luid en punchy wanneer je speelt. De op maat afgestemde elektronische crossover zorgt voor een uitstekende frequentierespons die kan omgaan met de moderne drumgeluiden gevonden in de hedendaagse muziek. Met TransActive 400, het gehele frequentiebereik van de drumkit overkomt met opvallende definitie en helderheid, zodat al uw kick-drum, bekkens en hi-hat geluiden dwars door overmatige podium volumes. Onboard bass, mid en treble toonregeling stellen u in staat om snel op maat van uw drum kit aan de eisen van enige prestatie of opname-omgeving.

transactive400

Road Worthy
TransActive 400’s lichtgewicht constructie en verzonken handvat maken het gemakkelijk om deze alles-in-één trommel versterking systeem te maken op de weg, om te oefenen band, of naar de studio. Het komt gebouwd met een beschermende metalen grill, robuuste houten buitenkant, en rubberen voetjes voor een krachtige drum geluid in een duurzaam ontwerp. De schuine frontpaneel is ideaal voor zitten spelen en biedt een uitstekende geluid projectie. Met TransActive 400, bent u klaar voor uw volgende zijn gig-ongeacht waar het neemt je mee.

Eenvoudige connectiviteit
Input en output aansluitingen worden aangelegd op het achterpaneel en houd de top-regelaars schoon, overzichtelijk en toegankelijk zijn tijdens de uitvoering. Stereo 1/4-inch uitgangen TransActive 400 tot buitenboordmotoren PA en opnameapparatuur. Voor privé-playing of repeteren, kan drummers de hoofdtelefoonaansluiting die automatisch dempt het belangrijkste uitgangen. Twee TransActive 400 versterkers kunnen worden aangesloten via een stereo-link voor een grote, stereo geluid dat het podium tijdens live-optredens zal schudden.

200 watt continu vermogen, 400 Watt piekvermogen
12 “lage frequentie transducer en 1” compression driver
Op maat afgestemde elektronische crossover zorgt voor een uitstekende frequentierespons
True-bi amped ontwerp zorgt voor speciale bevoegdheid om hoge en lage drivers
Dedicated bass, mid en treble toonregeling
Schuine baffle en bas porting bieden een uitstekende projectie
Verzonken handvatten voor gemakkelijk transport
Stereo 1/4 “inputs en stereo RCA-ingangen
Stereo 1/4 “uitgangen aan een PA of opname versnelling
Stereo 1/4 “hoofdtelefoonuitgang voor privé spelen en repeteren
Sluit twee eenheden via een stereo-link voor grote, stereogeluid

SPECS

  • 200W Continuous
  • 400W Peak
  • 12″ LF Driver
  • 1″ HF Tweeter
  • 38 lbs
Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Alesis TRANSACTIVE 400 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews