Behringer XD80USB

Van de Behringer website:

High-performance 8 – delige elektronische drum set met 175 klanken , 15 Drum Sets, LCD-scherm en USB / MIDI -interface

 • 8-piece electronic drum set with HDS240USB sound module
 • Ships ready to rock with everything you need to start immediately
 • 10 factory presets plus 5 user-programmable drum sets
 • Large LCD and icon-driven user interface for easy operation
 • USB and MIDI interfaces to connect with any virtual instrument and drum software (not included)
 • HDS (High Definition Sampling) technology provides an authentic drumming experience
 • 175 studio-grade drum, cymbal and percussion sounds
 • Realistic-feeling, natural playing trigger pads and cymbals
 • Dual-zone snare and tom pads for drum head and rim playing techniques
 • Dual-zone crash and ride cymbals for bell and rim playing styles
 • Audio input to play along with your iPod*, iPhone*, iPad*, or MP3 player
 • Built-in sequencer for play-along practice and performance
 • Professionally composed tracks cover a wide variety of musical styles
 • All sounds are velocity-sensitive for natural dynamic response
 • 3-Year Warranty Program*
 • Conceived and designed by BEHRINGER Germany
 • Includes:
  – HDS240USB sound module
  – Kick pedal, pad and stand
  – 1 x 8” dual-zone snare pad
  – 3 x 8” dual-zone pads
  – 3 x 12” cymbals
  – Hi-hat trigger pedal
  – Drum rack with mounting hardware
  – Multi-pin breakout cable for easy setup
  – Pair of drumsticks
  – Drum tool
  – Quick start guide and assembly instructions

 

De XD80USB 8 -delige elektronische drum set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om vast te stellen de groef , waaronder een professionele kick pedaal met trigger pad ; dual-zone snare voor standaard hoofd en de rand te spelen ; 3 x 8 ” dual-zone pads ; 3 x 12″ Dualzone cimbalen ; en een 3 – positie hihat pedaal (open , half – open, gesloten ) . De bijbehorende trommel rek is eenvoudig te monteren , en wordt geleverd met alle montage hardware – plus de multi- pins kabel maakt snel werk van het aansluiten van al uw pads om de ongelooflijke HDS240USB geluid module . Met 15 drums sets en 175 geluiden om uit te kiezen , elke keer dat je gaat zitten aan uw XD80USB – uw creativiteit zal direct worden losgelaten !

Ready to Rock Right Out- of-the Box
We weten hoeveel je liefde te spelen , zodat we de XD80USB drumstel ontworpen voor het snel en eenvoudig, zonder gereedschap instellen . Trek gewoon de kit uit de doos , plaats de drum en cimbaal pads de manier waarop u ‘em en sluit ; het is gewoon zo simpel. De XD80USB komt ook vooraf geladen met muziek tracks in een verscheidenheid van stijlen , zodat u uw vaardigheden aan te scherpen , of als je net begonnen – leren spelen om echte muziek. Er is zelfs een AUX-ingang , zodat u kunt meespelen met uw favoriete mp3’s of praktijk tracks. En als je klaar bent met spelen, net klap de kit en stash het achter de bank of onder het bed . Nu uw significante andere zal je nog steeds respecteren in de ochtend!

De manier waarop drums “voelen” is één van de belangrijkste factoren , vooral voor drummers die gebruik maken van elektronische drums voor de praktijk en vervolgens terug te keren naar een akoestische set voor live performance. Dus gaven we onze pads natuurlijk rubber oppervlak, waardoor het gevoel van echte huid nabootst en minimaliseert valse triggering . De XD80USB beschikt over een stevige , aluminium frame, dat een solide basis voor de drum en cimbaal pads zorgt . Je zult echt waarderen deze extra stabiliteit wanneer u rockin full- tilt .

USB / MIDI Audio Interface
Een van de coolste functies XD80USB is de ingebouwde USB / MIDI -interface , waarmee u aan te sluiten op uw computer en externe MIDI geluid modules. Deze ongelooflijke functionaliteit kunt u profiteren van uw virtuele instrumenten , drum software en DAW ( Digital Audio Workstation ) opnamesoftware ( niet meegeleverd ) . Deze flexibiliteit opent enorme kansen voor het delen van bestanden met je bandleden – vooral als je nodig hebt om samen te werken aan songwriting en opname projecten. Het geeft ook toegang tot het enorme scala aan geluiden die beschikbaar zijn vanaf uw MIDI-apparaten , waardoor een enorme bibliotheek van geluiden binnen handbereik.

Eenvoudige installatie en uitstraling zijn belangrijk, maar hoe werkt het XD80USB geluid? Dankzij onze HDS ( High Definition Sampling ) technologie krijgt u top-notch studio drum , percussie en cimbaal geluiden , die allemaal zijn snelheid gevoelig voor uw meest genuanceerd prestaties. De fabriek ingestelde kits en geluiden zijn geprogrammeerd om u een geweldige reeks van professionele geluiden voor de ultieme veelzijdigheid , maar u kunt altijd gebruik maken van MIDI vermogen XD80USB om een aangepaste bibliotheek via externe MIDI sound modules te bouwen. Plus je kunt programmeren en opslaan van uw eigen kits voor onmiddellijk oproepen .

XD80USB-modulec XD80USB-moduleb XD80USB-module XD80USB_P0AQJ_Fisheye_B

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Behringer XD80USB reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
by Ronald v on Behringer XD80USB reviews
In Bezit (Gehad) Ja/Nee: nee

(N)iemand ervaring hiermee? Ben eigenlijk wel benieuwd. .