Behringer XD8USB

8-delige elektronische drum set met 123 klanken, 15 Drum Sets en USB-interface

 • 8-delige elektronische drum set met HDS110USB sound module
 • klaar om te rocken met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag
 • 10 fabrieksinstellingen plus 5 programmeerbare drumsets
 • USB-interface te verbinden met een virtueel instrument en drum software (niet meegeleverd)
 • HDS (High Definition Sampling) technologie zorgt voor een authentieke drummen ervaring
 • 123 studio-grade drum, bekken en percussie geluiden
 • Realistische-gevoel, natuurlijk spelen trigger pads en cimbalen
 • Dual-zone snare drum pad voor het hoofd en de rand speeltechnieken
 • Audio-ingang om mee te spelen met je iPod *, * iPhone, iPad *, of MP3-speler
 • Ingebouwde sequencer voor de play-along praktijk en prestaties
 • Professioneel samengesteld tracks bestrijken een breed scala aan muzikale stijlen
 • Alle geluiden zijn aanslaggevoelige voor natuurlijke dynamische respons

De Behringer XD8USB 8-delige elektronische drum set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om vast te stellen de groef met inbegrip van een professionele kick pedaal met Trigger pad; dual-zone snare voor standaard vel en de rand spelen; 3 x 8 “single-zone pads, 3 x 12” cimbalen; en een hi-hat control-pedaal. De begeleidende drum rack is eenvoudig te monteren, en wordt geleverd met alle bevestigingsmateriaal – plus de multi-pins kabel maakt snel werk van het aansluiten van al uw pads om de ongelooflijke HDS110USB sound module. Met 15 drums sets en 123 geluiden om uit te kiezen, elke keer als je gaat zitten aan uw Behringer XD8USB – uw creativiteit zal direct worden losgelaten!

Klaar om te spelen, direct uit de doos
We weten hoeveel je liefde te spelen, dus hebben we de XD8USB drumstel voor het snel en eenvoudig zonder gereedschap setup. Trek de kit uit de doos, plaats de drum en cimbaal pads zoals u dat wilt ‘em en sluit; het is gewoon zo simpel. De XD8USB komt ook voorgeladen met muziek tracks in een verscheidenheid van stijlen, zodat u kunt verscherp je vaardigheden, of als je net begonnen – leren spelen om echte muziek. Er is zelfs een AUX-ingang, zodat u kunt meespelen met uw favoriete nummers en praktijk tracks. En als je klaar bent met spelen, net klap de kit en stash het achter de bank of onder het bed. Nu zal je partner je nog steeds te respecteren in de ochtend!

Realistische ‘feel’
De manier waarop drums “voelen” is één van de belangrijkste factoren, met name voor drummers die elektronische drums gebruiken om te oefenen en vervolgens terug te keren naar een akoestische set voor live performance. Dus gaven we onze pads een natuurlijke rubberen oppervlak, waardoor het gevoel van echte huid nabootst en minimaliseert valse triggering. De XD8USB beschikt over een stevige, aluminium frame, dat een solide basis voor de drum en cimbaal pads biedt. Je zult echt waarderen deze extra stabiliteit wanneer u rockin full-tilt.

USB Audio Interface
Een van de coolste functies van de Behringer XD8USB is de ingebouwde USB audio-interface, waarmee u direct aan te sluiten op uw computer. Deze ongelooflijke functionaliteit kunt u profiteren van uw virtuele instrumenten, drum software en DAW (Digital Audio Workstation) opnamesoftware (niet meegeleverd). Deze flexibiliteit opent enorme kansen voor het delen van bestanden met je bandleden – vooral als je nodig hebt om samen te werken aan songwriting en de opname projecten.

Geluidskwaliteit
Eenvoudige installatie en uitstraling zijn belangrijk, maar hoe werkt het Behringer XD8USB geluid? Dankzij onze HDS (High Definition Sampling) technologie krijg je top-notch studio drum, percussie en cimbaal geluiden, die allemaal de snelheid gevoelig voor uw meest genuanceerd prestaties. De fabriek ingestelde kits en geluiden zijn geprogrammeerd om u een geweldige reeks van professionele geven geluiden voor de ultieme veelzijdigheid – plus u kunt programmeren en opslaan van uw eigen kits voor onmiddellijk oproepen.

inclusief:
– HDS110USB sound module
– Kick pedaal, pad en stand
– 1 x 8 “dual-zone snare pad
– 3 x 8 “single-zone pads
– 3 x 12 “cymbals
– Hi-hat trekker pedaal
– Drum rack met bevestigingsmateriaal
– Multi-pins breakout-kabel voor eenvoudige installatie
– Paar drumsticks
– Drum gereedschap
– Quick start guide en montagehandleiding

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Behringer XD8USB reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews