DDrum 4SE

De Cast Precision Mesh Head Pads
Het compacte ontwerp, “echt gevoel”, en de veelzijdigheid van de nieuwe Precision Cast Mesh Head Pads maken ze echt geweldig. Elke pad, met een web-trommel hoofd, wordt gemonteerd met een robuuste, gegoten aluminium behuizing. Het ontwerp biedt ongeëvenaarde tracking en sterk verbeterde uitstraling. Ook met de nieuwe mesh head pads, de akoestische ruis vrijwel verdwenen. De Cast Precision Mesh Head Pads detecteert precies hoe hard je de trommel hoofd te slaan. Meer dan 1000 niveaus dynamica kunnen worden gedetecteerd. Dit is vooral handig bij het afspelen van de multisampled Handtekening drumgeluiden van de ddrum4 SE geluid bibliotheek. De dynamische respons is zo dicht mogelijk bij de “real thing” als het wordt. (The Cast Precision Pads met regelmatig drumvellen zijn nog steeds in productie voor degenen die liever dat model.)

Specificatie ddrum4 SE geluiden
De ddrum4 SE module houdt exclusieve Mega Drumkits Signature Series drumgeluiden opgenomen door de beroemde drummers Simon Phillips, Dennis Chambers, Kenny Aronoff en Mel Gaynor in de Galaxy studio in België. Alle Handtekening geluiden worden gespeeld door elke individuele drummer. De drummers gebruiken hun eigen typische setup met trommels en bekkens. Het is hun stemming, hun keuze van de drumvellen etc. Vanuit elke sessie Clavia zorgvuldig geselecteerd en verwerkt de geluiden en afgestemd ze naar de ddrum4 SE drum-systeem past.

Elke individuele Handtekening instrument in de ddrum4 SE-module wordt opgebouwd door een groot aantal monsters om elke nuance van de akoestische drum vangen. Of het nu een snare drum geluid of tom-tom sound, zal elk instrument geven wat je nodig hebt in het hele dynamische bereik. De nieuwe Signature geluiden neemt de spelende gevoel van de ddrum4 drum-systeem naar een hoger niveau. De ddrum4 SE geluiden zijn speciaal ontworpen voor drummers die een meer akoestische feel van de ddrum4 drum systeem waarderen.

Dankzij het uitstekende dynamische bereik en de snelle triggering reactie van het ddrum4 SE systeem, het geluid van de nieuwe ddrum4 Signature drumkits is veel dichter bij akoestische drums dan ooit tevoren. Maar zoals altijd, probeer het zelf uit. Bekijk de nieuwe ddrum4 SE bij uw muziekwinkel en hoor voor jezelf. U zult verbaasd zijn over de vraag hoe ‘levend’ het ddrum4 SE systeem klinkt en voelt.

De ddrum4 SE elektronische drum-systeem
Het ddrum4 SE-systeem is opgebouwd rond de ddrum4 SE geluid module en kan worden bediend vanuit ddrum4 Cast Precision Mesh Hoofd Pads, ddrum4 Cast Precision Pads (nog in productie), ddrum4 gegoten bekken en Cast Hi-hat pads en DDrum Triggers. Het ddrum4 SE systeem biedt de snelste trig responstijden en zeer natuurlijke dynamiek van de markt, essentiële functies als het gaat om speelbaarheid en gevoel. De ddrum4 SE hersenen biedt een grote flash-geheugen waaraan u ddrum4 samples en je eigen MIDI SDS samples downloaden op elk gewenst moment. Clavia biedt ook gratis downloaden van topkwaliteit ddrum4 monsters uit de steeds groeiende geluid bibliotheek

 

clavia-ddrum-4-toms clavia-ddrum-4-se clavia-ddrum-4-kit clavia-ddrum-4

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

DDrum 4SE reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews