DDrum Pro DDT Triggers

De standaard in drumtriggering.

DDR DDTTKIT

Van americanmusical.com, vertaald met google translate:

Ddrum Pro 5 Piece akoestische drum Trigger Set; Een ongelooflijke standaard drum triggers.
Met hun prachtige volg-capaciteit, Ddrum Pro Triggers zijn de standaard voor Trigger microfoons. Ze vereisen absoluut geen lijm, de Ddrum triggers klemmen aan de zijkanten van de standaard drum rims. De speciaal ontworpen transducent zachtjes tegen het trommelvel gedrukt. De voordelen zijn duidelijk: U kunt drumvellen over en veranderen zonder beschadiging van de transducer. De metalen behuizing beschermt de trekker tegen toevallige drug hits. De ultra-lichte druk van de transducer tegen het hoofd voorkomt demping effect. De XLR-uitgang zorgt voor een betrouwbare verbinding.
Ddrum Pro 5 Trigger Features
5-delige trigger-set bestaat uit 1 bas, 1 snare en 3 tom triggers
Het spelen van dynamiek worden opgenomen in een natuurlijke manier
Realistische dynamische respons over het gehele trommelvel (van het centrum tot de rand)
Double triggering probleem wordt verminderd
Het speciale ontwerp trekker vermindert de overspraak probleem
Voeg een Ddrum sound module te elimineren overspraak en dubbele triggering zonder dempen
Schokbestendige constructie
XLR-uitgang voor professionele aansluiting
Geschikt voor de meeste vormen van gegoten hoepels
Geen lijm nodig
Veilig bevestigd aan de hoepel met een standaard trekstang
stevige constructie
Alle onderdelen uitwisselbaar
Achtergrond
Bestaande drum sensoren bestaan ​​uit piëzo elementen aangebracht op het hoofd van een akoestische drum werden niet gezien als het geven van een natuurlijke reactie. Na analyse van de golfvorm patronen uit akoestische drums, heeft Ddrum een ​​gepatenteerd transducer oplossing met vectored amplitude metingen (VAM) gecreëerd.
Andere problemen zijn dubbele triggering (je de trommel slaat één keer en je extra ongewenste stakingen horen) en crosstalk (u staking Tom 1 en Tom 2 speelt ook).
Twee andere veel voorkomende problemen bij conventionele triggers zijn: duurzaamheid (als je ze per ongeluk geraakt kunnen ze breken) en onbetrouwbaar montage methoden. Triggers gemonteerd met lijm kan per ongeluk te scheiden van het trommelvel.
Ddrum triggers voegt een nieuwe dimensie toe aan drummen
In de studio, bijvoorbeeld, sluiten op uw drum triggers op de bestaande akoestische drums en sluit ze aan uw sound module. U kunt grote drumgeluiden combineren met MIDI-informatie vrijwel direct. Op de weg, op maat op maat van uw akoestische geluid met de digitale studio geluiden in uw Ddrum sound module. Of het nu in de studio sessies of op de weg, de Ddrum Triggers zijn de perfecte keuze voor de veeleisende drummer.
Drie soorten triggers
De Ddrum Triggers komen in drie verschillende modellen en passen standaard drum rim / hoepels: Tom Tom, Kickdrum en een speciale DDrum Trigger voor de Snare, met een aparte sensor voor de Rim.
Opmerking: De strik trigger kan ook gebruikt worden op toms.
Probeer de Ddrum Triggers, ze zijn perfect voor de veeleisende muzikant. Ze zijn robuust, rijklaar en zeer gemakkelijk te verwijderen. Bij het gebruik van Ddrum Triggers met een Ddrum sound module het klinkt alsof je een perfect miked drumstel spelen.

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

DDrum Pro DDT Triggers reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews