Korg Wavedrum

De nieuwe Wavedrum Global Edition staat voor de volgende en meest krachtige-evolutie in de familie Wavedrum. Het beschikt over de grootste palet van cutting-edge geluiden van elke Wavedrum tot op heden; met gewilde percussiegeluiden van over de hele wereld, een belangrijke impuls in de kwaliteit van elk geluid, en dramatische verbeteringen in de bruikbaarheid.
In 2009, onthulde Korg Wavedrum WD-X, een heropleving van de oorspronkelijke Wavedrum die debuteerde in 1994. De reimagined ’09 Wavedrum had een prachtig effect als een performance tool dat de nieuwe expressieve kracht gebracht musici-van gebruikers van de oorspronkelijke Wavedrum doorsturen uitziende percussionisten. Latere modellen opgenomen Wavedrum Oriental met haar toegevoegde Arabische klanken, Wavedrum Mini met zijn unieke sensor clip, evenals limited edition kleur modellen, en onbegrensde mogelijkheden van het instrument heeft voortgezet om de verspreiding van Wavedrum manie te versnellen in de hele wereld.

wavedrum wavedrum-2

2e generatie Dynamische percussie Synthesizer die ongeëvenaarde muzikale expressie biedt een klankbron die DSP-aangedreven algoritmen combineert met PCM klinkt om veelzijdig en zeer flexibele prestaties Een druksensor en meerdere pickups vastleggen van de subtiele nuances van uw stakingen op het hoofd en de rand, het genereren van expressieve kracht en nieuwe geluiden Verhoogde pickup precisie biedt verbeterde dynamisch bereik voor de lage en hoge plaatsen, evenals verbeterde respons voor zachte geluiden, waardoor het instrument gevoeliger Play verschillende geluiden van het hoofd en de rand, of druk effecten toepassen op de kop om de prestaties te creëren technieken die mogelijk zijn alleen op de Wavedrum 200 vooraf ingestelde programma’s bestrijken een breed scala aan geluiden van klassiek slagwerk aan unieke en nieuwe geluiden. 200 gebruiker programma’s zijn beschikbaar voor het opslaan van aangepaste geluiden en instellingen Een nieuwe parameter ingangsgevoeligheid is toegevoegd, het ondersteunen van een breed scala aan gebruikers, van beginners tot professionals fundamentele geluiden zoals akoestische instrumenten zijn verbeterd Live-modus slaat tot 12 instellingen (4 favoriete programma x 3 banken) voor onmiddellijk recal Compact en lichtgewicht ontwerp; gebruiken als een individueel instrument, of vermengd met een traditionele drumstel of performance / percussie tuig 140 lus zinnen van verschillende genres laten Wavedrum gebruikers om mee te jammen of praktijk om hen AUX-ingang maakt het mogelijk controle of mengen van elke audio bron-CD, MP3- , zelfs een tweede Wavedrum.
Revolutionaire synthese van technologie
Percussie-instrumenten die rijke en dynamische geluiden van de blote hand van de speler te genereren zijn misschien wel de meest fysieke van alle muziekinstrumenten. Terwijl een elektronisch muziekinstrument, wordt de Wavedrum Global Edition zorgvuldig ontworpen om dit niveau van lichamelijkheid te behouden. Het geluid van de staking van de speler wordt waargenomen door afzonderlijke pickups voor het hoofd en de rand, en direct gebruikt als de geluidsbron die de DSP-aangedreven algoritme en PCM-klankbron drijft. In combinatie hiermee de druksensor in het hoofd kan de Wavedrum Global Edition te sporen en op subtiele bewegingen van vingers of de palm van de speler die kan worden gebruikt om te slaan, wrijven of krassen op de kop, alsmede het gebruik van technieken zoals geopend shots, klap schoten, hiel en de teen, en mute. Tonale verschillen geproduceerd met behulp van een stok, mallet of brush, plus veranderingen als gevolg van verschillende opvallende locaties worden ook getrouw weergegeven, waardoor de muzikant een hoge mate van expressieve kracht en een breed dynamisch bereik dat van een akoestische drum of percussie-instrument rivalen. Dit betekent dat percussionisten kan brengen een substantieel arsenaal aan klanken – naar een podium vol met traditionele percussie-instrumenten rivaal – overal zonder het opofferen van de echte gevoel of de geluidskwaliteit die zij nodig hebben voor hun prestaties.
Het vermogen Wavedrum Global Edition tot het uiterste expressiviteit en respons te bevorderen, heeft Korg gewerkt om de nauwkeurigheid van de pick-up te verhogen. Dit vergroot het dynamisch bereik van de lage en hoge tonen, en verbetert de reactie zachte geluiden, waardoor gevoeliger spelen.
Innovatieve technologie combineert DSP synthese en PCM samples
De Wavedrum Global Edition bevat 60 DSP-algoritmes, die een verscheidenheid van synthese methoden mogelijk te maken – analoog, additief, niet-lineaire, fysische modellering, enz. Werken met deze algoritmes, die u kunt maken verschillende instrument geluiden, natuurlijke geluiden, of zuiver synthetische geluiden – in aanvulling op de eigen unieke geluiden de Wavedrum Global Edition. Bepaalde DSP algoritmen kunt u een andere DSP methode en PCM instrument toe te wijzen aan het hoofd en de velg. In andere algoritmen, de snelheid en de toon van de staking worden gebruikt om het PCM-geluid te regelen, het leveren van een speelervaring rivaliserende dat van een akoestisch instrument. De PCM-klankbron – de andere belangrijke deel van de Wavedrum Global Edition sound creatie systeem – bevat 400 PCM geluiden: 200 voor het hoofd, en 200 voor de velg. Het combineren van de PCM-geluiden met de DSP algoritmes levert een natuurlijke reactie ver buiten het bereik van PCM alleen instrumenten.
Percussie geluiden uit de hele wereld
In aanvulling op de conventionele drumgeluiden, zoals snares en toms, populaire percussie-instrumenten zoals de cajon, djembé, conga, en tabla, evenals metalen percussie zoals koebel en driehoek, de Wavedrum Global Edition biedt ook exotische etnische instrumenten en percussie geluiden van over de hele wereld, zowel oude als moderne. Bijvoorbeeld, de Wavedrum Global Edition kunt u meteen genieten van de udu, een aarden pot percussie-instrument; de jegog, een bamboe marimba van het eiland Bali; de talking drum van Afrika; Arabische percussie zoals de darbuka en daf; plus gongs, dat zou enorme setups nodig. Er is ook een selectie van snaarinstrumenten zoals de sitar, koto, en berimbau. Voor elk van deze geluiden, de Wavedrum Global Edition geeft je niet alleen een trouwe herschepping van het originele geluid, maar biedt ook nieuwe expressieve mogelijkheden die niet beschikbaar is van een ander instrument. De Wavedrum kunt u al deze direct te ervaren, zodat u percussie-instrumenten die normaal gesproken jaren duren de knie te gemakkelijk spelen.
Geluiden die een dramatische sprong voorzien in kwaliteit en variatie
De Wavedrum Global Edition legt de nadruk op de versterking van akoestische instrumenten, zoals snare, djembe en conga. Dit streven van het realisme heeft de geluiden gegeven nog groter gebruiksgemak. De Wavedrum Global Edition doet zijn naam eer aan door ook het verstrekken van een rijk assortiment van Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse instrumenten, zoals de balafoon, shekere, en dundunba evenals de Japanse taiko trommel. Natuurlijk is er ook een volledige aanvulling van de geluidseffecten en elektronische geluiden die je zou verwachten van een synthesizer, uw prestaties mogelijke verdere verbreding. We hebben ook extra geluiden voor cutting-edge elektronische dansmuziek stijlen zoals dubstep en Moombahton.

Voorstellingen die overstromen met originaliteit, waardoor je in een onbekende wereld
De Wavedrum Global Edition genereert nieuwe expressieve mogelijkheden niet alleen van zijn geluid, maar ook van uw prestaties techniek. U kunt de toonhoogte willekeurig elke keer dat je het stakingsrecht, of zelfs geef een schaal en speel een zin te maken. Uitoefenen van druk op het hoofd is een expressieve techniek die is alleen mogelijk op de Wavedrum Global Edition. Na het slaan van het hoofd met uw hand of een hamer, kunt u extra druk om de toonhoogte of klankkleur van het verval te controleren of de productie van aanhoudende geluiden gewoon door te drukken op het hoofd van toepassing, het creëren van geluidseffecten die onmogelijk zou zijn op een conventionele percussie-instrument .

Tal van programma’s om uit te kiezen
De 200 preset Wavedrum Global Edition programma’s variëren van high-fidelity emulatieve drum en percussie geluiden om een ​​wereld van en nieuwe en unieke geluiden.
Sla uw eigen originele geluiden
Er zijn een aantal parameters beschikbaar voor het bewerken en tweaken om nieuwe gebruiker programma’s om je eigen muziek of stijl van spelen past creëren. Naast het aanbrengen van wijzigingen in de toonhoogte, decay tijd, luidheid, reverb, delay, en de curve (intensiteit) van de druksensor, enz., Kunt u helemaal veranderen het geluid door, bijvoorbeeld, het veranderen van de parameter hoofd materiaal van de huid op metalen . De combinatie van DSP en PCM geluiden kunnen ook worden veranderd om totaal nieuwe geluiden vanuit het niets, dat in één van de 200 beschikbare gebruikersprogramma’s kunnen worden opgeslagen creëren.
Bovendien, de Wavedrum Global Edition biedt een nieuwe parameter die de ingangsgevoeligheid aanpast. Dit maakt het volledige potentieel van de Wavedrum’s beschikbaar voor iedereen, van beginners die nog niet in staat om sterke stakingen, aan professionals die een breed scala aan dynamiek kunnen commando produceren.
Deze nieuwe programma (maximaal 200) worden opgeslagen in het gebruikersgebied. De Wavedrum Global Edition heeft ook een Live-modus, die kan maximaal 12 favoriete programma (van vooraf ingestelde of gebruikersprogramma’s) voor het selecteren van programma’s direct tijdens live-optredens.
Jam langs
Terwijl u kunt genieten van de Wavedrum Global Edition door alleen het spelen van de geluiden, het biedt een aantal speciale functies die de mogelijkheid voor gebruikers om mee te jammen voor de lol of voor de praktijk. Inbegrepen zijn 140 lus zinnen uit verschillende muzikale genres u tijdens de training kunt gebruiken. Of gebruik de AUX-ingang te mengen in het signaal van elke audiobron – CD, MP3-speler, of zelfs een extra Wavedrum voor dubbele conga-stijl opstellingen. Met behulp van de hoofdtelefoon uitgang kun je oefenen in prive, overal en altijd – zonder zorgen over de buren!

Klaar voor de start af
Draagbaar, compact en licht van gewicht, Wavedrum Global Edition is klaar voor elke muzikale uitstapje. Houd het op je schoot, of speel het staan ​​als een handtrommel. Plaats de Wavedrum Global Edition op een gewone snare drum stand, of toe te voegen aan een elektronische of akoestische drum kit. Gebruik het als onderdeel van een DJ set-up of om een ​​percussie-element toe te voegen aan uw toetsenbord rig. Met de optionele hoge stand (Percussion Stand ST-WD), de Wavedrum Global Edition is de ideale accent voor een zanger of front persoon.
DSP Algorithms
60 Totaal (Single-size 26 + Double-maat 34)
PCM instrumenten
400 Totaal (Head 200 + Rim 200)
Programma’s
400 Totaal (200 Presets + 200 gebruikers)
Loop Phrases
140
Effecten
Reverb, Delay
Paneelregelaars
Volumeknop, Write knop, knoppen 1-4, BANK / MODE toets, WAARDE draaiknop
Audio-uitgangen
Uitgang L, R (mono telefoonaansluiting), Hoofdtelefoon (stereo mini-phone jack)
Audio Input
AUX-IN (stereo mini-phone jack)
Beeldscherm
3-karakter, 7-segment LED
Bemonsteringsfrequentie
48 kHz
A / D, D / A conversie
24 bit
Stroomtoevoer
DC9V, 1.7A
Dimensie
(B x D x H)
344 × 349 × 75 mm / 13,54 x 13,74 x 2,95 inches
Gewicht
2,0 kg / 4,41 lbs.
Accessoires
AC Adapter, Tuning sleutel, inbussleutel, Disc accessoires waaronder PDF handleidingen (Quick Start Guide, Parameter Guide)
Opties
Percussion Stand ST-WD, Soft gevallen SC-WD
– Zie meer op: http://www.korg.com/us/products/drums/wavedrum_global_edition/page_3.php#sthash.T4ecDif9.dpuf

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Korg Wavedrum reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews