Medeli DD505

Van Medeli:

Na de zeer succesvolle DD602 is de Medeli DD505 is de meest complete digitale drumstel in een nooit eerder gezien prijsklasse, een complete set voor zowel beginners als gevorderde spelers. Sluit uw koptelefoon aan om te spelen zonder enige klachten!

Een uitdaging voor drummers …
De DD505 is een volwaardig drumstel met meer dan 215 drum- en percussieklanken, gecombineerd in 30 sets. Of u Latijn, Rock, Pop, Blues, Elektro of Reggae, de DD505 heeft alles wat je nodig hebt om deze stijlen te spelen. Gebruik de standaard drum kits of maak je eigen, met behulp van uw favoriete stemmen.

Een compleet drumstel …
De rubberen pads zorgen voor een authentieke speelervaring; de realistische ‘feel’ maakt dynamisch spel. Alle pads kan worden aangepast aan uw eigen smaak aan te passen om de beste instelling voor u. Het gewicht van de bekkenpads is asymmetrisch verdeeld om te voorkomen dat ze draaien tijdens het spelen. Alle pads, bekkens en controllers kunnen onafhankelijk worden aangepast en kan worden uitgerust met een reverb.

dd505padMedeli_DD505 flat

Leren en spelen met de ingebouwde begeleidingen …
Het geluid module bevat 50 liedjes in verschillende stijlen voor de drummer te spelen mee om. Gewoon beginnen met het nummer van uw keuze en druk op ‘Drum Off’. De drumpartij wordt dan uitgeschakeld en u kunt meespelen met de begeleiding. Kwijtgeraakt? Gewoon schakelen op de trommel opnieuw te luisteren naar het voorbeeld, en probeer het opnieuw.
Het ‘Lighting Guide’ biedt volledige ondersteuning bij het beoefenen van de drumpartijen. Lichtjes op het geluid module laten zien waar te raken. De module leert u wat te trommelen. Als je gewoon op zoek bent naar een aantal meter ondersteuning, zet de metronoom. Gewoon aan te passen tempo, het volume en de meter en je zult nooit meer verkeerd zijn.

Het hart van de installatie, de soundmodule …
De DD505 klankmodule heeft aparte ingangen voor elk pad. Alle pads en controllers snel en eenvoudig door middel van het omvatten multi-kabel. De controles zijn zeer eenvoudig en kunt u de stem aan te passen per blok, ontwerp volume-instellingen, de controle van de metronoom, of stel de reverb. Verlichte controles zorgen voor oriëntatie, zelfs bij weinig verlichte ruimtes.

Uitbreidingsmogelijkheden …
De DD505 heeft audio-uitgangen aan te sluiten op een drum monitor (AP30) of een externe geluidsinstallatie. De MIDI-aansluiting biedt de mogelijkheid om de DD505 aan te sluiten op de computer, met behulp van een optionele USB / MIDI-interface (Midiplus T-Box). Alle onderdelen die u speelt live worden opgenomen en afgespeeld met behulp van een sequencer programma. Ideaal voor studie of studio sessies.

Specificaties:

Hardware
Configuratie: 1x Kicktrigger, 4x Tom / Snare pad, 3x cimbaalpad, 1x Hi-hat controller met half-open-functie, compleet met aluminium rack (incl Pedal.)
Kabels: Inclusief
Drum module
Stemmen: 215 Drum en percussie stemmen, 20 preset drum kits, 10 gebruiker drumkits (te configureren door de gebruiker)
Meespelen: 50 Songs om mee te oefenen
Aansluitingen: L & R / Mono afslag, Aux-ingang, MIDI uitgang, hoofd telefoons
Trigger aansluitingen: Hi-hat, Crash / Ride, Hi-hat control, Snare, Tom 1, Tom 2, Tom 3, Kick
Controls: Start / Stop, Save, Kit, Voice / Volume, Song / Volume, trommel af, Click, Volume, +/-, Tempo / Tap, Voice Tuning, Reverb On / Off, Gain & Afwijzing functie, aan / uit schakelaar
Accessoires: Drumpedaal opgenomen
Vermogen: Adapter type AD1 opgenomen

Medeli_DD505-set Medeli_DD505

Bassdrumpad Hihatcontroller

 

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Medeli DD505 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews