Roland HD1

Inmiddels is dit drumstel vervangen door de Roland TD-1KV

Van http://nl.rolandce.com/:

De V-Drums van Roland zijn de populairste elektronische drums van het moment. Maar wat als je hetzij geen plaats, hetzij geen budget hebt om te delen in de V-Drums-pret? Dan kies je voor een Roland HD-1. Hij is gebaseerd op de technologie van zijn grote broers, maar nóg eenvoudiger te gebruiken. Bovendien is hij muisstil, wat aan de nieuwe klopper, de gedempte tompads en het vel van de snare te danken is. De HD-1 is verrassend compact, oogt eigentijds – en is een haalbare kaart voor zowat elke drummer in spe. De meeste onderdelen van de HD-1 zijn aan de stand bevestigd, wat de opstelling, het transport en de look zeer ten goede komt. Gewoon uitpakken en aan de slag luidt de leuze.

De HD-1 oogt weliswaar compact, maar qua sound is hij wel degelijk een grote. Eindelijk kunnen ook beginnende en occasionele drummers profiteren van Rolands ervaring inzake digitale drums. De rest van het gezin zal eveneens blij zijn: het volume is instelbaar en je kunt met een hoofdtelefoon werken.

Nooit meer alleen.
De HD-1 is voorzien van een audio-ingang waarop je CD-spelers, iPods® e.d. kunt aansluiten. Zet uw favoriete muziek dus maar op en drum mee met de sterren.

Expressie troef.
De HD-1 vormt een welkome aanvulling bij het instrumentarium dat er bij u thuis eventueel al is. Samen met een digitale piano e.d. van Roland tovert de HD-1 het gezin immers om in een heus orkest waar iedereen welkom is.

hd_1

Roland V-Drums zijn de populairste elektronische drums in de wereld, maar niet iedereen heeft de kamer of budget voor een volledige V-Drums kit. De invoering van de nieuwe Roland HD-1. Het is gesmeed uit dezelfde technologie als zijn voorgangers, maar het is veel eenvoudiger te gebruiken. Het is ook ongelooflijk rustig, dankzij de nieuw ontworpen kick beater, gepolsterde tom pads, en snare hoofd. De HD-1 is ook handig compact en stijlvol – perfect voor elk huis, school, studio, enz. – En het is geprijsd voor de massa. Het merendeel van de onderdelen van de HD-1’s zijn gemonteerd op één standaard voor eenvoudige installatie en vervoer, en voor een schone look. Neem het uit de doos en spelen.

Eenvoudige set-up en bediening
Compact en stijlvol design
Grote geluiden met verschillende kits
Kleine Prijs, grootse prestaties

Het ziet er misschien klein, maar de HD-1 geluiden en presteert indrukwekkend groot. Met de legendarische V-Drum knowhow Roland’s op de kern, dit kleine kit is een droom voor first-timer of casual spelers als voor de ouders, omdat het volume volledig kan worden bediend via volumeknop en / of hoofdtelefoon.
Play-Along Fun

De HD-1 is voorzien van een externe ingang voor het aansluiten CD-speler, iPods® en dergelijke. Jam mee met je favoriete nummers, en de controle van de mix van muziek en uw live-drummen via een koptelefoon of een versterker.
Randloze Expression

De HD-1 is een geweldige manier om muzikale expressie en plezier in uw huis te verbeteren. Gebruikt samen met andere populaire instrumenten zoals digitale piano’s van Roland, zal de HD-1 dient als de kern voor familie plezier en muzikale verrijking.

Inmiddels is dit drumstel vervangen door de Roland TD-1KV

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland HD1 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews