Roland HPD10

Van Roland.com:

Van het bedrijf dat elektronische handpercussie wereldberoemd gemaakt, Roland kondigt het tweede lid van de HandSonic familie: de HandSonic 10 (HPD-10). Meer betaalbare en gestroomlijnd dan zijn grote broer, het biedt dezelfde geweldige pad antwoord dat de oorspronkelijke HandSonic zo populair gemaakt, maar met een speciale set van functies en een nieuwe partij van klanken, ritmes en effecten.

  • All-nieuwe geluiden en patronen (ong. 400)
  • 10 individuele pads met druk sensing
  • Groot-icoon gedreven LCD
  • D Beam controller voor geluid / pitch / effecten controle
  • Nieuwe metronoom functie met steun ritmepatronen
  • 20 multi-effecten
  • Rhythm Coach functie

hpd_10_kit hpd_10_top

New Sounds & Patronen

Een geheel nieuwe collectie van geluiden is gemaakt voor de HandSonic 10; ongeveer 400 hoogwaardige instrumenten aan boord. Alle percussieve essentials zijn opgenomen – conga’s, bongo’s, tabla, djembe, cajon, etc. – evenals melodisch percussie, drum kit, speciale effecten, en nog veel meer.
Gevoelige Surface

Of je nu tot vaststelling van de meest delicate vinger rollen of de scherpste klappen, kan speeloppervlak van de HandSonic 10’s behandelen alles wat je te geven. De comfortabele ronde oppervlak is verdeeld in tien individuele pads met druk- en positionele-gevoeligheid. De populaire D Beam is ook opgenomen voor een dramatisch triggering. Staking een virtuele gong met je hoofd, gooi je vuist in een crash cimbaal, beweeg je vingers over een perfecte gong Gliss – je krijgt het beeld.hpd_10_angle

Rhythm Coach

Pronken uw karbonades op het podium of in de studio is het leuke gedeelte, maar achter de schermen is het de praktijk dat je krijgt de optredens in de eerste plaats. Hiervoor heeft Roland uitgerust de HandSonic 10 met een Rhythm Coach. Deze virtuele trainer geeft oefeningen om je timing, consistentie en uithoudingsvermogen te verbeteren.

I / O-opties

Terwijl de HandSonic 10 is vooral een hand percussie-instrument, kunnen gebruikers een Roland kick pad (optioneel) toe te voegen via de externe trigger-ingang, of voeg een Roland V-Pad. De ingang is dual-trigger-compatibel voor het dubbele van de triggering voeding via een optionele PCS-31L Y-kabel.

hpd_10_rear

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland HPD10 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews