Roland Pad-80 Octapad II

Van Popsike.com:

Roland Octapad Midi Trigger.

De Octapad heeft een industriestandaard werd en wordt gebruikt door professionele muzikanten over de hele wereld. Dit apparaat is in grote vorm, een paar lichte krasjes op het oppervlak, maar functioneert perfect. Ik heb dit gebruikt met mijn Roland V-kit met geen problemen. Ik zal 2 drie voet midi kabels evenals de stroomvoorziening. Als u vragen heeft zal ik mijn best doen om ze te beantwoorden. Dank u en veel geluk.

Over de Octapad

Met zijn acht onafhankelijke vinyl kussentjes en een uniek design, de Octapad bevat geen geluiden, maar in plaats daarvan stuurt de gegevens naar modules geluid via MIDI-de universele interface. Dit innovatieve concept van een percussie-controller triggering een externe geluidsbron opgewonden elektronische muzikanten van de dag, en liet hen om te blijven op het snijvlak voor de komende jaren.

Met zijn touch-sensitive pads, baanbrekende design en MIDI control, de Octapad was de eerste in een voorname lijn van Roland percussie producten, culminerend in de huidige top van elektronische percussie, de Roland V-Drums.

Van Wikipedia:

De Pad-80 was een acht pad MIDI controller die mogen van verschillende soorten MIDI geluidsbronnen  Verbeteringen in dit tweede model inclusief de mogelijkheid om te spelen tot drie noten per pad, en de snelheid switching, die de gebruiker toegestaan. stack of afwisselend de toegewezen noten, afhankelijk van hoe hard de pads werden geslagen. Deze functie werd handig voor het creëren van meer realistische klinkende drumpartijen, en bovendien mag drummers aan melodische instrumenten spelen met meer gemak. Deze nieuwe functies zijn baanbrekend op het moment, en worden nog steeds gebruikt in de elektronische percussie Roland van vandaag.

octapad 2-buttons octapad 2-back octapad 2

OCTAPAD PAD-80 Handleiding

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland Pad-80 Octapad II reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews