Roland TD50 Drumkit

Van Rolandus.com, vertaald met Google Translate:

V-Drums geherdefinieerd: ultieme uitdrukking voor professionele prestaties en studiowerk

Als een ambitieuze pro drummer, je weet dat iets minder dan het ultieme geluid en gevoel dat je terug zal houden. De invoering van de Roland TD-50 KV, het vlaggenschip in onze veelgeprezen V-Drums range, gemaakt voor top-flight live performance, intense trainingen, en eclectische studiowerk. Gebouwd op het fundament van de nieuwe TD-50 module met Prisma Sound Modeling, deze elektronische kit biedt nog Roland’s meest indrukwekkende en brede geluiden. De geavanceerde processor wordt aangevuld met nieuw ontwikkelde snare en ride pads, die multi-element sensorsystemen en high-speed digitale communicatie met de module voorzien. De kit bevat ook top-line tom, crash, en hi-hat pads, en de module zorgt voor een diepe functies voor het bewerken en flexibele aansluitmogelijkheden voor u de leiding te zetten. En als een alternatief voor de meegeleverde KD-140-BC kick, heb je de mogelijkheid van het monteren van een KD-A22 kick drum Converter op uw favoriete 22-inch akoestische kick voor krachtige hybride prestaties en grote podium aanwezigheid. Het aanbieden van opperste speelbaarheid en ongeëvenaarde expressie, de TD-50 KV en KD-A22 leveren de meest impactvolle live-V-Drums ervaring ooit.

feature_sound_modeling

 

Dynamisch prismatische geluid modellering brengt je spel tot leven

Great drummers eisen geweldige prestaties, en in het hart van de Roland TD-50 KV, vindt u de TD-50-een krachtige nieuwe sound module waarvan de oorspronkelijke Prismatic Sound Modeling technologie betekent dat elk element van je speelstijl wordt gevangen en overgebracht in vinden spannend detail. Werken samen met de TD-50 KV nieuw ontwikkelde snare en ride bekkenpads-die onze meest geavanceerde trekker-sensing technologie zijn voorzien van nog-hoge-resolutie TD-50 verwerking geeft u de meest levensechte, resonant en expressieve geluiden die je hoort van een elektronische kit.

design_gallery_angle

Speel echte snare technieken met de nieuwe 14-inch PD-140DS

Werken samen met de TD-50 sound module is de PD-140DS digitale snare pad, die een nieuw niveau van expressie brengt uw snare werk. Een gloednieuwe, drie lagen mesh kop is gemonteerd op een standaard maat 14-inch shell, het verstrekken van natuurlijke rebound en het gevoel dat onmiddellijk vertrouwd te spelen. En nu, dankzij Roland’s nieuw ontwikkelde multi-element sensorsysteem, je slagen over elk gebied van de pad zijn nauwer gedetecteerd en uw speeldynamiek gevangen in de kleinste details. Daarnaast is de traditionele cross stick techniek automatisch gedetecteerd als het pad detecteert je hand en dienovereenkomstig aangepast. Met de ongeëvenaarde reactie van de PD-140DS, elke snare nuance is natuurlijk, gedetailleerd en vol met karakter.

features_snear

Uit jezelf met grotere cimbalen, waaronder de nieuwe CY-18DR ride

Cymbal keuze is een serieuze zaak, en de nieuwe TD-50 KV bevat enkele van de beste. Het beschikt over een grotere crash bekkens (CY-14C en CY-15R) dan de TD-50K zus kit, en expressieve spelers zullen ook profiteren van de nieuwe CY-18DR V-Cymbal Ride. Met haar reguliere maat 18-inch en vertrouwde beweging tijdens de uitvoering, deze nieuwe digitale bekken past naadloos in uw kit. Intussen is de hoge-resolutie, multi-sensorsysteem binnen de cimbaalpad detecteert continu elke slag van rand tot bel, werken samen met de TD-50 module voor dynamiek en respons die nog nooit eerder hebben gehoord van een cimbaal pad. Zet de CY-18DR aan de tand met technieken uit cimbaal legato tot zachte bel beroertes en horen de details voor jezelf. U kunt zelfs het geluid van de boog met een vingeraanraking!

features_cymbal

Voeg de optionele KD-A22 kick drum converter toe voor gevoel en aanwezigheid

Er is geen ontkennen de bevredigende gevoel en het podium aanwezigheid van een old-school akoestische bas drum. Als u houdt van het gevoel van uw akoestische kick, het is gemakkelijk op te nemen in uw nieuwe TD-50 KV setup met behulp van de optionele KD-A22 converter pakket. Eens gemonteerd op uw reguliere 22-inch bass drum, dan heb je een ongelooflijk gevoel met Roland’s innovatieve air-demper monteurs werken samen met de akoestische schelp, plus visuals die een verklaring op ieder podium te krijgen. De KD-A22 pakket bevat een voorste kop en een slagman hoofd met een kick-pad sensor, plus metalen ring en schokbreker kussens om uw akoestische drum achteraf door het uitwisselen van zijn hoofd en hoepel. *
* Een 22-inch bass drum is niet opgenomen in de KD-A22 pakket.

features_kick_drum

VH-13 V-Hi-Hat met geavanceerde motion sensor voor natuurlijke hi-hat reactie

De VH-13 hi-hat heeft een tweedelige structuur met boven- en onderkant bekkenpads voor een natuurlijk speelgevoel. Het beschikt ook over geavanceerde motion sensor en triggering technologieën voor authentieke reactie, met gladde open naar gesloten controle. Net als een akoestische hi-hat, kunt u de gesloten toon wijzigen door te drukken harder op het pedaal, en speel voet spatten ook.

features_hihat

Pas uw geluid aan voor live sessies en studiowerk

Een verscheidenheid aan muzikale scenario’s zijn geen probleem met de TD-50, die een keuze aan boord kits om elke sessie wils biedt. Deze geavanceerde module ondersteunt ook diep geluid maatwerk, met inbegrip van fundamentele aanpassing van koppen en schelpen, gelaagdheid van de interne en de gebruiker monsters, en aanpassing van de overhead microfoons en sfeer. Voor op maat gemaakte prestaties, kan een compressor en drie-band EQ worden gecontroleerd voor elke pad afzonderlijk, terwijl drie onafhankelijke multi-effect secties laten u specifieke vaten met 30 effect types zoals delay, flanger, bevochtiger, en vele anderen te behandelen. De twee-band multi-compressor en vier-band equalizer op de uitgang kunt u de algemene dynamiek en tonale balans te veranderen, afhankelijk van of u bent in de studio of op het podium. En met de nieuwe Snapshot functie kunt u snel te beoordelen en eventuele wijzigingen in uw geluiden te vergelijken voordat permanente veranderingen.

feature_sound_customize

Oefen functies om uw techniek te ontwikkelen

De TD-50 KV is de keuze voor serieuze drummers, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Deze nieuwe kit is niet alleen uw drum techniek te laten schijnen; het verbetert zij actief ook aanbieden aan boord van functies die u helpen het beste te halen uit de praktijk sessies. Of u vergrendelen uw timing met de Quiet Count functie of meespelen met backing tracks via de SD-kaartsleuf, is het makkelijk om inspiratie op te doen, zelfs als je alleen bent oefenen.

gallery_back

Hit het podium sneller met gebalanceerde verbindingen met een PA

Als je leeft elke avond speelt, zal de TD-50 KV helpen voorkomen dat de tijd en moeite van een lange setup. De TD-50 is de eerste V-Drums module op een XLR stereo master out functie en acht TRS directe outs, waardoor een evenwichtige verbinding met een PA-systeem. Het toewijzen van een pad naar een van de afzonderlijke uitgangen is eenvoudig, terwijl handig master / koptelefoon volumeknoppen en de groep faders de balans van de uitgang niveaus direct. U kunt ook het volume om alleen een hoofdtelefoon, ideaal voor het aanpassen van de monitor niveau zonder dat de PA-signaal te controleren toe te wijzen.

feature_connect

Speel met je eigen WAV-bestanden en eenvoudig opnemen op een DAW

Als creatief drummer, zult u van de TD-50 KV open-ended-connectiviteit, die inspiratie stroming in beide richtingen laat. Met behulp van de module SD-kaartsleuf, is het gemakkelijk om uw eigen WAV-bestanden te activeren met behulp van een van de TD-50 KV’s drum pads, en u kunt loop of lagen ze naast de interne klanken, terwijl het regelen van het volume en de toon via het voorpaneel van de TD-50. Wanneer u een grote groove schrijven, sluit u de TD-50 module op een computer via USB voor multi-track opnemen direct naar uw favoriete DAW. Tot 10 kanalen kunnen afzonderlijk worden opgenomen, dan gemakkelijk bewerkt voor klankkleur en nog veel meer. Er is zelfs een keuze van audio sampling formaten: 48 kHz, 96 kHz, en de standaard 44,1 kHz.

Flexibele kit configuraties voor live-opname, en home-toepassingen

Het vlaggenschip TD-50-serie biedt een scala aan kit configuratie-opties om uw stijl en behoeften. Als u wilt dat de ultieme drummen ervaring, aanwezigheid op het podium, en nog veel meer, het koppelen van de TD-50 KV met de optionele KD-A22 gemonteerd op uw 22-inch akoestische kick shell is de perfecte keuze. Voor studio-opname en thuis te oefenen, kan de compacte afmetingen van de bijgeleverde KD-140-BC Kick Trigger Pad meer zin te maken. En als je speelt in de woning en live situaties waar de ruimte een probleem is, moet u kijken op de TD-50K set. In vergelijking met de TD-50 KV, het komt met iets kleinere tom, hi-hat, crash bekken, en kick trigger pads, evenals de kleinere MDS-50K staan.

design_gallery_top design_gallery_angle gallery_back

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland TD50 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews