Roland TD11

Van Roland.com:

Compacte en betaalbare V-Drums, aangedreven door bovennatuurlijke SOUND
Verbeterde met SuperNATURAL-technologie, de TD-11 V-Drums V-Compact-serie zorgt voor een meer natuurlijke en realistische speelervaring te drummers van elk niveau en budget. Betaalbaar en eenvoudig te gebruiken, deze nieuwe elektronische kits zijn perfect voor een verscheidenheid aan toepassingen, met inbegrip van de praktijk, het onderwijs, opname, live performance, en nog veel meer.

td-11kv_top td-11k_kit_gal

  • SuperNATURAL-verbeterde klankbron met Behavior Modeling zorgt voor een expressief en natuurlijk drummen ervaring
  • Diverse sound bibliotheek omvat een breed scala van muzikale genres voor de prestaties en de praktijk
  • Professioneel opgenomen back-nummers aan boord, ideaal voor play-along praktijk en prestaties
  • Praktijk functies omvatten Quick Record / Quick Play, plus een unieke COACH-functie die helpt spelers van alle niveaus op te bouwen drummen vaardigheden effectief
  • Grote LCD-scherm en-icoon gedreven user interface voor een eenvoudige bediening
  • USB-functie biedt een directe verbinding met de computer-toepassingen, evenals data back-up en het afspelen van WAV en MP3 audio songs
  • Compacte en solide MDS-4V Drum Stand zorgt voor een snelle installatie en flexibele positionering van drum componenten
  • Uitgerust met mesh-head V-Pads voor de snare en toms (PDX-8 / PDX-6) en toegewijde V-Cymbals (CY-13R / CY-12C) (Mesh head toms alleen op de KV uitvoering)

TD-11 DRUM sound module
De SuperNATURAL-aangedreven TD-11 Drum Sound Module biedt verbeterde sleepbaarheid en prestatie met ongelooflijk expressieve en natuurlijke geluiden. Het biedt ook een scala aan krachtige functies, waaronder ondersteuning liedjes in verschillende muzikale stijlen, Quick Record / Quick Play, een COACH functie en USB voor MIDI / audio en data-opslag.
MESH-HEAD V-PADS VOOR SNARE EN TOMS (Op de KV uitvoering)
De 8-inch PDX-8 en 6,5-inch PDX-6 mesh V-Pads functie Roland’s verbazingwekkende dual-triggering-technologie, wat resulteert in een nauwkeurige en zelfs sensing tussen het vel en de rand. De PDX-8 voor de snare en biedt een uitgebreide 10-inch velg voor meer comfortabele en rustige rim-shots.
Veelgeprezen V-cimbalen voor CRASH AND RIDE
Met een optimaal evenwicht en gevoeligheid kan de CY-12C voor Crash zorgt voor een natuurlijke slingerbeweging en nauwkeurige triggering voor een consistente crash prestaties, met inbegrip chokehendel. Als Ride cimbaal, de CY-13R biedt een vergrote boog en een realistisch speelgevoel, met nauwkeurige drie-weg triggering voor rand, boog en bel.

td-11kv_angle td-11k_room_gal

Compact en praktisch
HI-HAT COMBINATIE
De CY-5 cimbaalpad voor hi-hat en beschikt over een 10-inch playing zone en natuurlijke swing beweging. Het biedt ook een aparte boog en rand triggering. Met de FD-8 Hi-Hat Controller, kan drummers krijgen realistische hi-hat geluiden met vloeiende overgangen tussen open en gesloten posities.
NATURAL-FEEL KICK PAD
Met de nieuwe mechanica en een doek ontworpen bass drum hoofd, de KD-9 kick pad biedt een geweldig gevoel, dynamische respons, accurate triggering en solide speelbaarheid, zelfs met behulp van een dubbele pedaal. Het is ook gemakkelijk en snel op te zetten.
* Kick pedaal niet inbegrepen
AANGEPAST staan ​​voor V-COMPACT V-DRUMS
Ontworpen voor de V-Compact-serie, de MDS-4V is de meest ruimte-efficiënte drum stand van Roland. Naast zijn stijlvolle en compacte footprint, de MDS-4V beschikt over een metalen centrum-horizontale gezamenlijke bar voor verbeterde stabiliteit en robuustheid tijdens frequente set-ups en tear-downs. Het lagere gewicht-balans en zwart-tone zorgen voor stabiliteit en visuele netheid.

td11_side  td11


Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland TD11 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews