Roland TD12

Van Roland.com:

Over TD12S:

Onovertroffen Geluid
Met dezelfde verbluffende geluidskwaliteit als het vlaggenschip TD-20, de nieuwe TD-12 drum module biedt honderden expressieve instrumenten en meespeel-sequenties in een gestroomlijnde, betaalbaar pakket. Veel van de klanken in de TD-12, van drums tot cimbalen, zijn COSM gemodelleerd voor de ultieme expressie en realisme. De module biedt dezelfde grote pictogrammen gebaseerde LCD als zijn grote broer (de TD-20), en is gehuisvest in een straat-taai, metallic zwart chassis met een vriendelijke reeks knoppen, controles, en mix sliders. Twaalf triggeringangen zijn aanwezig, plus vier audio-uitgangen en MIDI I / O.
Ongeëvenaarde V-Editing
Genieten van de tientallen-expert geprogrammeerde kits in de TD-12 – van authentieke akoestische sets tot ultra-moderne elektronische smaken. Maar het plezier is nog niet alles; pas je snare drum, toms, basdrum en cimbalen de-modeling gebaseerde V-Editing. Verander maten en materialen, hechten Sizzles tot bekkens, snare buzz te verhogen, en nog veel meer. Dan ga je stokken en geniet! De TD-12 ondersteunt positionele sensing op de snare en ride, evenals op de toms als je rimshots spelen. De TD-12 is ook compatibel te poetsen, en is voorzien van de expressieve Interval Control-functie voor de snare en ride / crash / china cimbaal, die het geluid op natuurlijke wijze op basis van de snelheid van een beroerte herhaling varieert.

 

 • Professional V-Drums in an affordable package
 • V-Pro quality sounds
 • New “floating” VH-11 hi hat
 • Cables inside the stand tubes
 • All dual trigger mesh pads
 • Box 1 (TD-12K-BK or TD-12K-WT):
  (1) TD-12 Percussion Module
  (1) PD-105 Mesh Pad (BK or WT)
  (3) PD-85 Mesh Pads (BK or WT)
  (1) KD-85 Mesh Kick Pad (BK or WT)
  (2) CY-12R/C Cymbal Pads
  (1) VH-11 Hi-Hat
 • Box 2 (MDS-12BK):
  This includes the drum set rack, the clamps and arms for both the pads and the cymbals, and the mounting plate that attaches to the bottom of the TD-12 percussion module.

 

OVER DE TD12KX:

Vergrote Pads

Voor een verbeterde look en feel, hebben de TD-12KX de kick en de vloer-tom pads opgewaardeerd tot de grotere KD-120 en PD-105, respectievelijk. Niet alleen de grotere pads kijken meer substantiële, ze bieden ook een meer natuurlijke gevoel en respons. Elk pad in de kit is voorzien van Roland’s gepatenteerde mesh trommelvel, die kan worden gespannen met een standaard drum sleutel.
Nieuw Drum Rack

De nieuw ontworpen MDS-12X drum rack wordt gestroomlijnd toch ongelooflijk solide. Nieuwe bal-klem mounts voor de snare, tom en cymbal pads zorgen voor meer flexibele positionering. In combinatie met de uitgebreide pads, de nieuwe rack zorgt voor een algehele look die meer substantiële en solide.
TD-12 Drum Module

Met dezelfde topkwaliteit geluid als het vlaggenschip TD-20X, de TD-12 drum module biedt honderden expressieve instrumenten en speel-along sequenties. Veel van de klanken in de TD-12 zijn COSM gemodelleerd voor de ultieme expressie en realisme. De module biedt dezelfde grote pictogrammen gebaseerde LCD als zijn grote broer, en is gehuisvest in een weg-tough, gun-metal grijs chassis met een vriendelijke reeks knoppen, controles, en mix sliders. Een tiental trigger-ingangen zijn aanwezig, plus vier audio-uitgangen en MIDI I / O.
Verbeterde V-Edit

Genieten van de tientallen-expert geprogrammeerde kits aan boord van de TD-12 – van authentieke akoestische sets tot ultra-moderne elektronische smaken. Maar het plezier is nog niet alles; pas je drumstel met verbeterde V-Edit functies, die laat je maten en materialen, mic-positie te veranderen, hechten virtuele Sizzles aan cimbalen, verhogen snare buzz, en nog veel meer. De TD-12 ondersteunt positionele sensing op de snare en de rit naar de delicate nuances van elk effect locatie te realiseren. De TD-12 is ook compatibel te poetsen, en is voorzien van de expressieve Interval Controle voor de snare en cimbalen, dat het geluid op natuurlijke wijze op basis van de snelheid van een beroerte herhaling varieert.

 

td_12s_bk_front_gal roland-td-12-module-606989 roland-td-12kx-main-970-80 roland_td12s

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland TD12 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews