Roland TD17 KV | KVX

Word een betere drummer, sneller.

Roland TD17 drumstel kopen, klik dan hier! (Zolang de voorraad strekt)

Als je serieus bezig bent met drummen, heb je een kit nodig die past bij je ambitie. De TD-17-serie van de V-Drums laat je techniek doorschijnen, ondersteund door trainingsgereedschap om je verder te duwen. De combinatie van een TD-50-klasse geluidsmotor met nieuw ontwikkelde pads resulteert in een betaalbare elektronische drumkit die op authentieke wijze dicht bij het spelen van akoestische drums staat – nauwkeurig de fysieke beweging, stick-coördinatie en hand- / voetbediening die elke drummer nodig heeft. Ondertussen volgt een reeks ingebouwde coachingfuncties je techniek, meet je je voortgang en vergroot je je motivatie. Een betere drummer worden is nog steeds hard werken, maar de TD-17 kan je daar helpen.

Authentieke speelgevoel- en vaardigheidsopbouwende tools

Als u regelmatig akoestische drums speelt, moet u uw speelstijl niet wijzigen om een ​​elektronische drumkit te gebruiken. Je kunt dezelfde speeltechnieken gebruiken die je zou gebruiken in een akoestische set, zonder compromis, dankzij de grote 12-inch snare * en een natuurlijk hit-gevoel ** dat zelfs op een akoestische hi-hatstandaard kan worden bevestigd. En gebaseerd op de vlaggenschip TD-50 sound engine, reproduceren de geluiden getrouw het karakter en de toon van akoestische drums, met een razendsnelle responstijd.

De essentiële tools om je drumwerk te verbeteren

Eerste ding eerst: drummers moeten in staat zijn om een ​​solide beat te behouden voordat ze verdergaan met de spannende dingen. Maar het beheersen van de basis is ook spannend, omdat het een solide basis biedt voor het opbouwen van je vaardigheden, en niet te vergeten dat het bijhouden van je vorderingen ook erg motiverend is. De TD-17-module bevat een Coach-modus om je dagelijkse bewegingsregime te ondersteunen. Je kunt opwarmen, je gevoel voor groove, tempo en timing ontwikkelen en zelfs aan je uithoudingsvermogen werken, en dat allemaal met een score die je vertelt hoe het met je gaat.

Word lid van je favoriete band Geen auditie nodig

Hoewel het spelen van eindeloze drumsolo’s onmiskenbaar leuk is, kost het je tot nu toe alleen. Duw je drumspel verder door mee te spelen met je favoriete bands, of oefen de deuntjes die je op het podium speelt. Stream draadloos favoriete liedjes van je smartphone naar de TD-17 via Bluetooth-audio en hoor de hele uitvoering via je hoofdtelefoon. Je kunt zelfs je uitvoering opnemen en vervolgens luisteren, om te bepalen waar je moet verbeteren.
* TD-17K-L ondersteunt geen Bluetooth.

Voorbereiden op live optredens

Tijdens het repeteren is het belangrijk om te spelen met dezelfde vertrouwde drumgeluiden die je op het podium zult gebruiken. De TD-17 bevat een verscheidenheid aan expressieve gemodelleerde drumklanken die zijn overgenomen van het vlaggenschip TD-50, dus je zult zeker het perfecte drumgeluid vinden wanneer je je klaarmaakt voor het optreden.

Leer op uw eigen tempo met online lessen en bureaubladtoepassingen

Afgezien van het studeren met een drumleraar, zijn er tal van online drumlessen of computer-gebaseerde leermethoden. De TD-17 is ontworpen om je te helpen verbeteren, hoe je ook wilt leren.

Prestaties onder druk, voor de komende jaren

Roland V-Drums zijn gebouwd om betrouwbaar te zijn – van de geluidsmodule, de pads, tot aan de pedalen; elke component moet leveren, in elk scenario en in elke uitvoering. De pads en pedalen die in de TD-17-serie worden gebruikt, zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen, maar hun speelbaarheid blijft ook bestaan. En naarmate je vaardigheden en ambities toenemen, kun je je TD-17 uitbreiden door een extra crashcimbaal of tweede snare-safe toe te voegen, in de wetenschap dat je dezelfde duurzame componenten gebruikt als favoriete pro-drummers.

Roland TD17 drumstel kopen, klik dan hier! (Zolang de voorraad strekt)

 

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland TD17 series reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews