Roland TD9

Van http://nl.rolandce.com/:

 

De drumstellen van Rolands V-Tour-serie worden vanaf heden geleverd met een nieuwe basdrumpad, V-Cymbals en een nog krachtigere TD-9 module. De klanken van de module zijn voor de meest uiteenlopende muziekstijlen geschikt en er is een USB-poort voor het gebruik van MP3/WAV-bestanden als begeleiding.

De TD-9 bevat vanaf heden dus nieuwe akoestische snare- en basdrumklanken voor een optimale bespeelbaarheid èn nieuwe kits voor een groot aantal muziekstijlen. Bovendien kan hij nu, naast WAV-bestanden, ook MP3-files afspelen, wat het jammen met je favoriete muziek of het gebruik van een begeleiding tijdens je solo’s toelaat.

  • Ge-upgrade module met extra drumkits en klanken.
  • Nieuwe componenten (KD-9, CY-12C, CY-13R).
  • De pads met gaasvellen voor de snare en de toms (PD-105, PD-85) zorgen voor een “akoestische” respons en een natuurlijke rebound.
  • De VH-11 V-Hi-Hat kan op een traditioneel hihatstatief worden gemonteerd.
  • Scope-functie met grafische LCD.
  • USB host voor weergave van audiobestanden (.WAV – mp3) en interactieve geheugenfunctie.
  • Speciale multikabel voor snellere aansluiting van pads.
  • Stevige drumstand (MDS-9) met nieuw ontworpen armen voor snare, cimbalen en hi-hat voor een maximale flexibiliteit.

KD-9 basdrumpad.

Deze compacte en oerdegelijke basdrumpad voelt verrassend natuurlijk aan en heeft een zo perfecte respons dat hij ook uitgekiende dubbelpedaalpartijen accuraat weergeeft. Bij gebruik met de nieuwe TD-9 module (versie 2.0) kun je de basdrum “afdempen” door het pedaal krachtig in te trappen. Dit levert dan hetzelfde effect op als het drukken van de klopper tegen het vel van een akoestische basdrum.
CY-12C V-Cymbal – crash.

Dankzij een optimaal evenwicht en een dito gevoeligheid kan de CY-12C natuurlijk heen en weer bewegen. Zijn triggering is uitgesproken accuraat en het dempen van de cimbaalklanken is mogelijk.
CY-13R V-Cymbal – ride.

Het “electronische” antwoord op een akoestische ride… Dankzij een optimaal evenwicht en gevoeligheid evenals een bredere boog beweegt de CY-13R precies zoals een akoestische ride. Hij is voorzien van drie triggers: rand, boog en bel.

 

De module

De volgende-generatie V-DRUMS MODULE
De TD-9 is het anker van Roland’s nieuwe mid-lijn V-Drums kits. Met honderden nieuwe klanken, real-audio songs en patronen aan boord, plus nieuwe Scope en Quick Rec / Quick Play praktijk functies, volledige V-Hi-Hat (VH-11) compatibiliteit, en drie-weg ride triggering beschikbaar, de TD- 9 legt de lat aanzienlijk in zijn prijsklasse.

Expressieve nieuwe klanken, real-audio songs en patronen
Scope-functie met grafische LCD display
USB host voor audio-bestand (WAV en MP3) afspelen

Snel, vriendelijk, Fun

Niet meer loensen op een klein scherm – de TD-9 is uitgerust met een luxe, grote, verlichte play met bijbehorende extra grote knoppen en regelaars. De vriendelijke, pictogram gebaseerde gebruikersinterface maakt het bewerken geluiden en aanpassen kits snel en leuk.
Interactieve Innovatie

Speel mee met real-audio backing songs om je muzikale ervaring op te bouwen. Gebruik de USB-poort om mee te spelen met audio-bestanden van uw keuze (WAV, MP3), back-up van uw gegevens, of sla een “quick record” prestaties. De “Quick Record” en “Quick Play” functies kunt u direct opnemen en afspelen solo drumpartijen of drumpartijen uitgevoerd met de steun liedjes. Speciale aansluitkabel zorgt voor snel, schoon en gemakkelijk verbinding met de pads.

td_9_front_gal td-9k2_kit td-9kx2_kit_dw_galtd_9_angle_gal

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Roland TD9
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews