Simmons SDS800

Via: www.simmonsmuseum.com

De SDS 800 werd verondersteld om de kloof te dichten aan de onderkant prijs einde van de consumentenproducten. Het bestaat uit 4 drum kanalen: bass, snare, tom1 en tom2. Voor degenen die ontbreekt een derde tom, het beschikt over de zogenaamde run generator allready bekend vormen de SDS1 pad. Oppervlakkig de SDS 800 doet me denken aan de SDS 8, die niet meer in die tijd heeft opgebouwd. Maar de SDS 800 bood niet een fabriek geluid en -zoals al mentioned- afziet een derde tom kanaal. Aan de andere kant, het is voorzien van de tweede parameter huid, een resonantie jas simulatie al gebruikt in het midden van de klas SDS 9 kit. Extra functies zijn de 4 interne outs en typische plug voor een externe sequencer.
Al met al een goedkope manier om Simmons analoge geluiden te krijgen. Maar opde kracht van het feit, dat deze was samengesteld uit vrij goedkope elektronische componenten, moet je niet verwachten dat het geluid van een SDSV of SDS7.
Zoals alle desktop-apparaten, kan de SDS 800 niet worden uitgebreid met extra modules.
De SDS 800 wordt geleverd met 4 Mark IV pads (structureel identiek met SDS 9 en SDS 1000 pads) bestaande uit 1 bassdrum pad en 3 kleine mono pads.

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Simmons SDS800 reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews