Toontrack Superior Drummer 2.0

Inmiddels is versie 3 verkrijgbaar: klik hier

Informatie van toontrack.com:

INDUSTRIESTANDAARD.
Superior Drummer is de bekroonde, professionele drum productie studio gericht op de gebruiker op zoek naar totale controle in elk aspect denkbaar als het gaat om het produceren van drums.
Met zijn ongeëvenaarde sample engine, fenomenale geluid vormgeving en uitgebreide lijst met functies, Superior Drummer 2.0 zet echt de benchmark in de moderne drum productie. Superior Drummer 2.0 wordt geleverd met 20 GB aan zorgvuldig bemonsterd kwaliteit drums, in de legendarische Avatar Studios in New York opgenomen met engineer duo Neil Dorfsman en Pat Thrall samen met drummer Nir Z. Tussen hen, hebben ze in de afgelopen drie decennia gewerkt met een breed scala van topartiesten zoals Meatloaf, Celine Dion, Nick Lachey, Sting, Bruce Springsteen, Dire Straits, Beyoncé, Björk, Kiss, Joss Stone, Genesis, John Mayer en Chris Cornell. Superior Drummer geeft u, de gebruiker, volledige creatieve controle aan te scherpen, schimmel en de vorm van de drum geluid van uw stoutste dromen.
FUNCTIE SPOTLIGHT • Ca.. 20 GB zorgvuldig bemonsterd drums
• Monsters gemaakt met drum stokken, staven, kwasten en voelde mallets beschikbaar
• Opgenomen in de befaamde Avatar Studios in New York City door Pat Thrall, Neil Dorfsman en Nir Z
• Uitgebreide MIDI bibliotheek opgenomen

DE COMPLETE DRUM Production Studio
CONSTRUCT
Een korte handleiding om alle functies en mogelijkheden in het construct raam van Superior Drummer 2.0. Meer informatie over het toepassen van presets, met behulp van de envelop en de toonhoogte, hoe je het volume op een enkele gewrichten en nog veel meer aan te passen.

MIXER
Leer werken met de krachtige mixer in Superior Drummer 2.0. Bus, route, te sturen, te gebruiken ingebouwde FX, de controle van individuele bleed niveaus en nog veel meer. Exclusieve Sonalksis invoegen-FX: hi-pas / low-pass filter, 5-bands EQ, compressor, gate en van voorbijgaande aard op alle kanalen.

GROOVES
Leer alles over hoe om auditie te doen, te veranderen en werken met MIDI uit het uitgebreide groeven gehalte in Superior Drummer @ 2.0.

MAPPING
Het tabblad mapping in Superior Drummer @ 2,0 opent een zee van mogelijkheden. Leer hoe je het in kaart brengen en de snelheid controle aanpassen, creëren MIDI knooppunten en stapelen geluiden, MIDI leren en nog veel meer.

STUITEREN
Een gedetailleerde handleiding over hoe je audio tracks te maken van uw MIDI-sequenties. Export van alle bloeden, aparte bleed van directe kanaal, split overheadkosten zo veel bestanden er bekkens en nog veel meer.

X-DRUM
Leer hoe u uw geluid vorm te geven door het stapelen en geluiden te combineren binnen dezelfde of verschillende Toontrack EZX en SDX bibliotheken Superior Drummer’s uitgebreide en unieke X-drum-functie.

SYSTEEM VEREISTEN

4 GB vrije schijfruimte, DVD-station (25 GB vrije schijfruimte voor volledige installatie).

Windows 7 of nieuwer, Pentium 4 of Athlon processor met 2 GB RAM.

Mac OS X 10.6 of hoger, Intel-gebaseerde Mac met 2 GB RAM.

Audio Unit, VST, AAX of RTAS host-applicatie en professionele geluidskaart aanbevolen.
MIDI-controller, zoals keyboard, drum pads of elektronische drum kit aan te bevelen.