Yamaha DTX402

  • Het drumwerk dat je op tv zag,
  • en het drumwerk dat een miljoen mensen wild maakt
  • alles begint met proberen.
  • Geluiden die je kunt spelen, zelfs nu pulserend in je hart
  • De toeters van vreugde klinken door je borst
  • Een impuls die je niet kunt beheersen
  • Laat je passie niet in jezelf verborgen blijven;
  • Vervul uw wensen zelf.
  • Vind je passie en vorm je toekomst met DTX402.

Wees een drummer
Het moment dat je de DTX speelt, is het moment dat je een drummer wordt. Laat het je inspiratie zijn en geef direct uitdrukking aan je impulsen en creativiteit. DTX402 is het resultaat van de verbintenis die Yamaha heeft aangegaan als een drumfabrikant met een uitstekende ontwerp- en geluidskwaliteit.

Versterk jezelf
Werk aan je motivatie en ontketen je grenzeloze talent! De trainingsfunctie samen met de speciale gratis app maakt oefenen leuker en biedt muzikale training, zodat je jezelf kunt onderdompelen in de grenzeloze spanning van het drummen.

GELUID
De DTX402-geluiden combineren jarenlange ervaring met het creëren van authentieke drumgeluiden van topkwaliteit met 10 ingebouwde drumkits, inclusief akoestische effecten en elektronische geluiden om u te helpen de perfecte stem te vinden. U kunt eenvoudig uw eigen kits maken en kiezen uit de verschillende geluiden van hoge kwaliteit. Geef uw muzikale gevoel een stem met het expressieve bereik van de DTX.

APP
Met de speciale iOS / Android-app DTX402 Touch kun je trainen op manieren die leuker en gemakkelijker te volgen zijn. Speel met de Challenge Mode-functie mee met de ingebouwde trainingsporen als een game. Zodra je de laatste fase hebt voltooid, ontvang je een drummerscertificaat van Yamaha. U kunt ook de Editor-functie gebruiken om drumkits aan te passen. De DTX402-serie werkt ook met de Rec’n’Share ios-app, zodat u kunt oefenen en kunt spelen met uw favoriete muziek en deze snel kunt delen met uw vrienden en sociale netwerken.

VERBINDING MET PC
Verbind de module via USB met uw computer en maak audiogegevens van geluiden geproduceerd in de DTX. Koppel de module aan de DAW voor muziekproductie.

ONTWERP
Yamaha weet alles wat er te weten valt over drums. Op die manier hebben we een compact ontwerp kunnen produceren zonder de essentie van de drum in gevaar te brengen. U kunt de positie en hoeken van de cimbalen, snare en tom naar wens aanpassen en in de juiste houding uitvoeren. De DTX is uitgerust met het Yamaha-voetpedaal, een favoriet bij professionele drummers, en reconstrueert getrouw de geluidsvariaties van een drum, inclusief de cimbalsensing en de rim shot. De hoogtes van de verschillende componenten kunnen ook worden aangepast voor eenvoudig gebruik door iedereen, zelfs kleine kinderen.

In elkaar zetten
Het eenvoudige ontwerp van de assemblage maakt het mogelijk om zelfs de meest lastige taken te stroomlijnen, waardoor de inspanning en tijd die nodig is voor montage vóór een uitvoering wordt verminderd, en waardoor u vrijwel onmiddellijk kunt genieten van het uitvoeren. Het rek is gemaakt van staal en stevig. Het is ook compact, lichtgewicht en opvouwbaar, zodat u overal kunt spelen waar u maar wilt.