Yamaha DTX900K

Van de musiciansfriend website, vertaald met google translate:

De Yamaha DTX900K elektronische drum set bestaat uit een KP125W kick pad, drie 10 “tom pads, een 12” snare pad, RHH135 hi-hat pad, 15 “cimbaalpad, en twee 13” bekkenpads. De Yamaha drum kit wordt geleverd met de RS130 Standard DTXTREME III Gebogen Rack System en alle benodigde hardware.

Kick pedaal en drumkruk wordt apart verkocht.

De Yamaha DTX-PAD: een nieuwe generatie elektronische drum pad
Yamaha heeft een trotse en toegewijde ontwerper van akoestische drums voor vele jaren, en dat is de reden waarom Yamaha weet wat het betekent voor drums goed te voelen en om precies goed te werken tijdens optredens. In haar niet aflatende streven naar perfectie drummen, heeft Yamaha al haar ervaring gekanaliseerd in het creëren van state-of-the-art elektronische drumpads. Yamaha zocht de hulp van ’s werelds beste drummers, als gevolg van hun uitgebreide zin voor perfectie te vormen tot ideaal van de drummer te geven. Het resultaat van deze zoektocht naar perfectie is de Yamaha DTX-PAD drumpad.

De Yamaha DTX-PAD behaalt een uitgelezen gevoel dat zelfs voldoet aan de ’s werelds beste drummers. Het oppervlak van de drum pad is voorzien van een celvormiggestructureerd Silicone Head, gemaakt met behulp van unieke molding technologieën ontwikkeld door Yamaha. Het heeft een andere stok respons voor de snare en toms, die een natuurlijk gevoel geeft wanneer u de pads in een drumstel gebruiken. De gevoeligheid van de pad is dramatisch toegenomen door toepassing van een drijvend ontwerp. Zijn duurzaamheid is bewezen door middel van strenge testen Yamaha’s proces en toch bereikt een niveau van rust tijdens het spel, dat is op een ander niveau dan andere hedendaagse e-drum pads.

Realistische bekkens en duurzame kick pads
De DTX900K elektronische drumstel maakt gebruik van de verticaal mobiele RHH135 hi-hat pad. Deze pad is ongelooflijk rustig, en het pedaal heeft een natuurlijke uitstraling. U kunt verschillende geluiden bedienen met de pad en randgebieden, en de voet spatten wordt ondersteund. Het omvat de HS740A hi-hat stand.

Er zijn 2 soorten bekkenpads opgenomen “de 15” PCY155 en de 13 “PCY135. Ze hebben beiden 3 zones: de pad, rand en cup. Elke zone geeft een ander geluid. Omdat sticks stuiteren en trillen op deze bekkenpads in bijna exact dezelfde manier waarop ze doen op echte bekkens, zul je datzelfde gevoel dat je spelen op een akoestische drum set te krijgen. Ook kunt u de bekkenpads stikken door grijpen hun randen nadat je ze raakt.

Deze elektrische drum set wordt geleverd met een KP125W kick pad, die stabiel play garandeert, zelfs wanneer u gebruik maakt van een dubbele voetpedaal. Een beschermend vel dat het hele trommelvel behandelt zorgt ervoor dat elke kickpad uiterst duurzaam.

Ervaar de hoogwaardige toongenerator en uitstekende toepasbaarheid van de Yamaha DTX900 drummodule
Naast een verzameling essentiële Yamaha akoestische drumgeluiden, de DTX900 beschikt ook over een breed spectrum aan voices afkomstig van de wereldvermaarde MOTIF-serie synthesizers voor een eindtotaal van 1326 voices. Zelfs op een live podium, deze subtiele, maar dynamische voices brengen een dwingende aanwezigheid voort. De Expanded Articulation System, dat subtiel verschillende monsters creëert zelfs wanneer je de trommel slaan met dezelfde sterkte, kan meer natuurlijke snare rollen maken en opnieuw maken van het gevoel van een legato ridebekken of staccato hi-hat. Deze module is uitgerust met een rijke en krachtige DSP-effecten. Dit omvat algemene effecten, zoals galm en chorus, die gewoonlijk het gehele systeem worden gebruikt, evenals variatie effecten die kunnen worden gebruikt op elke drum kit. Het is uitgerust met een ketting-functie waarmee u drumkits vrij te programmeren, in elke volgorde die u wenst. Zelfs tijdens een live optreden, kunt u overschakelen naar een andere drumkit gemakkelijk net door het raken van een pad.

De Yamaha drum module beschikt ook over interne opnamen van 87 songs uit een breed scala aan genres. U kunt de drumpartij dempen en speel mee met een liedje, en u kunt ook uw eigen spel op te nemen.

Voeg originele geluiden door middel van monsterneming
De Yamaha DTX900 module is voorzien van een Aux In / bemonstering In connector. U kunt hem aansluiten op een externe geluidsbron of gebruik maken van een microfoon en proeven van uw eigen audio, van instrumenten voor zang. U kunt zelfs laden originele stemmen van de USB flash-geheugen en deze toewijzen aan verschillende pads.

Customization stelt u in staat om uw ideale drumgeluid creëren
De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de veelzijdige drumkit regelen als je wilt om uw eigen originele drumstel creëren. U kunt overschakelen naar verschillende snare of cimbaal geluiden, voeg een koebel geluid of een houtsnede geluid, en dan kun je instellingen op te slaan. De volgende keer dat u de patch selecteert, zal uw kit net zoals u het verliet.

Veelzijdige trigger-functies
De module is ook uitgerust met een stacking-functie, die meerdere drumvoices tegelijk speelt wanneer je een enkele pad slaat, en een afwisseling functie, die de stem elke keer dat u een pad slaat verandert. Door het combineren van deze functies, kunt u uit te voeren op een manier die onmogelijk zou zijn met een akoestische drum set.

Rich training mogelijkheden voor het verbeteren van uw prestaties vaardigheden
De module heeft een metronoom functie waarmee u om precieze soorten klikken voor verschillende soorten noten. U kunt de locaties van de klik accenten veranderen. Het is ook uitgerust met een groove check-functie, die de nauwkeurigheid van uw timing controleert en vertelt u hoe off-ritme dat u bent, en een ritme gate functie, waarbij de trommel produceert enige geluid voor nauwkeurige opnamen. Hiermee kunt u om te trainen voor de praktijk als je een spel aan het spelen waren. Met de Aux-in-aansluiting, kunt u een cd-speler, draagbare MP3-speler of een ander apparaat aan te sluiten en te oefenen met behulp van een nummer dat u wilt.

Verbinding maken met pc’s en andere apparaten
MIDI en USB-aansluitingen van de drum module kunt u niet alleen het spel geluiden van een externe geluidsbron en gebruik maken van de hoge kwaliteit geluid van de Yamaha DTX900 als geluidsbron, maar ook om de macht toe te voegen aan uw muziek creatie met behulp van Digital Audio Workstation software naar een MIDI-opname van uw eigen spel te maken. Daarnaast is Steinberg Cubase AI 5 inbegrepen. U kunt het gebruiken om parameters zoals het tempo, de timing, en de toon van uw opgenomen MIDI-uitvoeringen te veranderen. De trommel module zal ook functioneren als een MIDI-controller voor VST-instrumenten. Met een gratis te downloaden vanaf de website van Yamaha’s, kan het paneel schakelaars DTX900 zelfs gebruikt worden om te controleren Cubase AI 5 en andere DAWs, waardoor meer gestroomlijnd maken van muziek.

Drummers gebruik maken van de 6 individuele Out connectors aan de snare, tom sturen, en andere drumgeluiden om uw mixer individueel. U kunt opnemen op een multitrack recorder gemakkelijk zonder gebruik te maken van de ingewikkelde miking dat je nodig hebt om op te nemen vanaf een akoestische drum set. Ook kunt u de Digital Out (S / PDIF) aansluiting gebruiken om digitale kwaliteit geluid uit de Yamaha DTX900 verzenden naar een extern apparaat.
KENMERKEN
Drumpad Maten:
3 – XP100T 10 “tom pads
Eén XP120SD 12 “snare pad
kick pad Eén KP125W
Eén RHH135 hi-hat pad
Eén PCY155 15 “bekkenpad
2 – PCY135 13 “bekkenpads
RS130 Standard DTXTREME III Gebogen Rack System
Alle benodigde hardware
Kick pedaal en de troon wordt apart verkocht
Yamaha DTX-PAD features:
celvormiggestructureerd
silicone hoofd
Verschillende stok respons voor de snare en toms
bewezen duurzaamheid
Verbeterde gevoeligheid als gevolg van zwevende ontwerp
Verticaal mobile hi-hat pad is ongelooflijk rustig en heeft een zeer natuurlijk gevoel pedaal
Yamaha DTX900 Drum Module functies
Akoestische drum samples en MOTIF-serie synth geluiden op tot 1.326 stemmen
Expanded Articulation System maakt natuurlijker snare broodjes en legato rijdt mogelijk
Hoogwaardige DSP-effecten zijn algemene effecten en variatie effecten
Chain functie kunt u drumkits vrij te programmeren, in willekeurige volgorde
In staat om te proeven via verschillende ingangen, waaronder Aux In en USB
In staat van het uitlokken van meerdere geluiden gelijktijdig of na elkaar op een pad
Ingebouwde metronoom met een verscheidenheid aan klik opties
Groove check functie controleert nauwkeurigheid van de timing en analyses play
Rhythm gate-functie maakt het mogelijk enige geluiden door dat zijn in de tijd
MIDI en USB-aansluitingen kan de kit te gebruiken als een MIDI-controller
Sliders module kan ook worden gebruikt voor het regelen Digital Audio Workstation
Inclusief Cubase AI 5
Individuele uitgangen zorgen voor een gemakkelijke multitracking
U zult niet eens weet dat je het spelen van een elektronisch drumstel … Bestel vandaag.
GEGEVENS

DTX900K Elektronische Drumstel

Configuratie
Trigger Module: DTX900
Racksysteem: RS130

Drum Pad Sets:
DTP900 Pad Set bestaat uit:
2 PCY135 3-zone bekkenpads
Eén PCY155 3-zone cimbaalpad
Eén RHH135 2-zone Hi-Hat pad
kick pad KP125W
2 CH750 korte cimbaal gieken
SS662 snare stand
DTP901 Pad Set bestaat uit:
Eén XP120SD snarepad
3 XP100T tompads
Eén CH755 cymbal boom
Eén HS740A hi-hat stand

Tone Generator: AWM2
Maximale polyfonie: 64 noten
Wave: 205 MB (indien geconverteerd naar 16-bits lineair format)
Voices: Preset: 1.115 drum voices, 211 melodievoices (GM)

Drum kits:
Preset: 50 kits
Gebruikers: 50 kits (in het Flash ROM)
Extern: 1.584 kits (of 99 x 16, in het externe USB-opslagapparaat)

effecten:
Reverb: 9 types
Chorus: 19 types
Variatie: 51 types (Drum Kit)
Insertion: 51 types (AUX IN / SAMPLING IN)
Master Effect: 9 types
Master EQ: 5 bands

Trigger:
Trigger SetupPreset: 9
Gebruiker: 5
padsongs
Play, jacht, cutoff
4 nummers (max.) Kunnen gelijktijdig worden afgespeeld.

sequencer:
Opmerking Capaciteit: Approx. 152.000 notities
Nootresolutie: 480 PPQ (parts per kwartnoot)
Song opname Soort: Real-time
Song sporen: 2 sporen
songs:
Demo: 3 nummers
Praktijk: 44 songs
Pad lied: 40 songs
Gebruikers: 50 songs
Sequence formaten: DTX900 originele formaat, SMF format 0

Klik:
Tempo: 30-300, Tap tempo
Beat: 1/4 tot 16/4, 16/8 tot 1/8, 1/16 tot 16/16
Timing: Accent, kwartnoot, achtste noot, zestiende noot, Triplet
Klik Voices: Preset: 8, Gebruiker: 1
Training Functies: Measure break, Groove check, Rhythm gate

Klik:
sampling:
Monsters: 1016 (voor de gebruiker Voices)
Sampling Bron: Audio-ingangssignalen via AUX In / Steekproeven, Audio uitgang signalen via Output (Resample)
Proef Databits: 16 bit
Digital Sampling Frequentie: 44,1 kHz, 22,05 kHz, 11,025 kHz, 5,5125 kHz (stereo / mono)
Sampling Geheugen: Optioneel geïnstalleerd, uitbreidbaar tot 512 MB (256 MB DIMM x 2 slots)
* DIMM’s zijn niet inbegrepen
Sampling Formaat: DTX900 Origineel formaat, WAV, AIFF
Sample Lengte:
Mono: 32MB
Stereo: 64MB
Sampling Tijd:
44,1: 6 min. 20 sec.
22.05kHz: 12 min. 40 sec.
11.025kHz: 25 min. 20 sec.
5.5125kHz: 55 min. 40 sec.
* Mono / Stereo

Controllers:
8 sliders: meester, telefoons, klik, begeleiding, kick, snare, tom, bekkens, hi-hat, en diverse
datadraaiknop
Display: 240 x 64 dot grafische backlit LCD, 7-segment LED (3-cijferig)

connectors:
MIDI in / out
USB-naar-apparaat / te hosten
Output L / mono, R (standaard telefoon jack)
Digital out (EIAJ CP1201, IEC60958, S / PDIF)
Individuele uitgang 1-6 (standaard telefoon jack)
Triggeringangsaansluitingen 1-9, 12-15 (standaard stereo telefoonaansluiting, L: triggersignaal, R: rand schakelaar)
Triggeringangsaansluitingen 10 en 11 (standaard stereo telefoonaansluiting, L: triggersignaal, R: triggersignaal)
Aux In / bemonstering in (standaard stereo telefoonaansluiting)
Telefoons (standaard stereo telefoonaansluiting)
Hi-hat control (standaard stereo telefoonaansluiting)
DC 16V

Stroomverbruik: 18W

Size / Gewicht
Dimensies:
Breedte: 13 ”
Lengte: 3-3 / 4 ”
Diepte: 11-1 / 4 ”
Gewicht: 8 lb.

 

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Yamaha DTX900K reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews