Yamaha DTXPRESS III

Via http://usa.yamaha.com/:

Kenmerken

48 Factory en 32 Gebruiker Kits

De grote verscheidenheid aan vooraf ingestelde drum kits geeft je een kit gestyled voor vrijwel elke muzikale situatie. Er zijn kits geprogrammeerd voor Rock, Jazz, Latin, en speciale effecten kits groot voor soundtracks of radio- en tv-jingles. Voor bijzondere situaties, zijn er 32 programmeerbare kits die u kunt programmeren met een van de 990 drum- en percussieklanken. Plug in de koptelefoon en de praktijk op elk moment van de dag of avond.

Speel mee met de 95 vooraf ingestelde nummers of uw favoriete muziek

Er zijn 95 nummers die vele muzikale stijlen die geweldig voor de ontwikkeling van uw vermogen om elke muzikale situatie spelen zijn. Speel mee met de vooraf opgenomen drumspoor, of demp de drums en speel mee met het ritme en de melodie tracks. Dit is een geweldig hulpmiddel voor het ontwikkelen van uw groove en de nuances van het spelen van verschillende muziekstijlen. U kunt uw MP3-of cd-speler aansluiten op de AUX-ingang en speel mee met je favoriete vooraf opgenomen muziek. U kunt ook uw spel op te nemen met de interne sequencer om je spel te analyseren.

Snake Kabel

De DXPIII kit wordt geleverd met een stereo slang kabel met het label aansluitingen. Dit maakt het makkelijker om alles aansluiten uit de doos, en sneller om het allemaal haak weer als u het verplaatsen van de kit voor optredens of opnamesessies.

Plooien voor compacte opslag

De DXPIII kit is gemonteerd op een compacte drum rack, zodat het niet zal nemen veel ruimte als je speelt. Wanneer niet in gebruik de kit plooien plat voor opslag in een kast zonder de rek uit elkaar te halen of verwijder de pads.

Groove Check

Schakel de functie Groove Check tijdens het gebruik van de klik of tijdens het afspelen van een nummer en DXPIII zal uw nauwkeurigheid ritme plaatsing tonen. Het geeft als je vooruit, achter of rechts op de beat en toont elke fluctuatie in uw nauwkeurigheid spelen.

Drie Zone Snare Pad

De TP65S drie zone pad geeft u de snare, rim shot, en cross stick geluid allemaal uit dezelfde pad. Dit zorgt voor een voorstelling die is heel erg als het spelen op een akoestische snaredrum.

MIDI IN / OUT, TO Jacks Host

U kunt de 125 General MIDI stemmen uit een controller of verzenden andere MIDI-gegevens tussen de DXPIII en andere MIDI-apparaat via de MIDI IN / OUT. U kunt MIDI-data te verzenden naar en van uw computer via de TO HOST aansluiting kits of sequenties op te slaan op uw computer.

dtxpress III

Specifications

Voices 990 drum, 128 General MIDI
Drum Kits 48 factory preset, 32 user programmable
Pads TP65S (1), TP65 (4), PCY65S (1), PCY65 (1), KP65 (1)
Polyphony 32 notes
Multi Timbres 16 parts
Trigger Inputs 1,3-5,8 dual zone, 2,6,7 3 zone, 9/10 single trigger x 2
Effectsr Reverb x 11 types
Sequencer 2 track MIDI sequencer
Songs 95 factory pre set, 32 user
Power Supply DC 12V/AC Adaptor (PA-3C)

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Yamaha DTXPRESS III reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews