Yamaha DTXPRESS II

Via http://usa.yamaha.com/
DTXPRESS II

De DTXPRESS II biedt 48 voorgeprogrammeerde drumkits die een breed scala van muzikale stijlen te dekken. Binnen die 48 voorgeprogrammeerde drumkits, zult u enkele van de beroemdste en meest gevraagde drumgeluiden te vinden in de muziek industr y vinden. Geluiden die in talloze opnames te horen, die een verscheidenheid aan muzikale stijlen. Gebruikt met een hoofdtelefoon, de DTXPRESS II laat je rustig oefenen met minimale externe ruis. Dit biedt u de gelegenheid om te oefenen op plaatsen en momenten die nooit mogelijk waren. En omdat het elektronisch, kunt u profiteren van extra functies zoals vooraf ingestelde nummers die laat je deelnemen aan een virtuele jamsessie te nemen te nemen; of de click track te werken aan uw tijd; of sluit een cd-speler of MP3-speler en speel mee met uw favoriete opnamen. Die allemaal zullen u helpen een betere drummer.

Lage externe Sound en de compacte afmetingen maken het geweldig voor het beoefenen van thuis

Bij gebruik met een hoofdtelefoon, externe ruis is niet meer dan dat geproduceerd met een typische praktijk drumstel. Als je hem niet gebruikt, het vouwt en past mooi in de hoek van de kamer.

3-Zone Snare Pads en Dual Zone Cymbal Pads Aanbod Realistische Prestaties

Geleverd als standaard uitrusting van de 3-zone snare pad kunt u zowel dicht en open rim schoten van dezelfde pad te krijgen, terwijl de dual zone crash cimbaalpad kun je spelen cimbaal chokes, en nog veel meer.

Meespelen met vooraf ingestelde songs, cd’s of andere externe geluidsbron

Demp de trommel track op een vooraf ingestelde song en speel mee met de andere instrumenten in een virtuele sessie. Gebruik de functie Groove Check om uw timing te controleren. Sluit een cd-speler, MP3-speler, enz., En speel mee met uw favoriete opnamen.

MIDI opent een wereld van Uitgestrekte Mogelijkheden.

MIDI en TO HOST-aansluitingen kunt u verbinding maken met MIDI-apparaten of een computer die de deur naar een breed scala van uitgestrekte mogelijkheden opent.

 

dtxpress II

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Yamaha DTXPRESS II reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews