Yamaha DTXTREME III

DXT2SU geluidmodule

De module zit vol met 2171 van hoge kwaliteit drum stemmen, zodat dat het niet uitmaakt wat voor soort muzikale situatie je in je de geluiden die je nodig zult hebben. Meer willen? De module heeft bemonstering mogelijkheden, wat betekent dat u een geluid dat u wilt rechtstreeks in de module kan opnemen, opslaan op een SmartMedia-kaart, en plaats het in een kit. De module wordt geleverd met een cd-rom met samples op dat u kunt laden in uw computer en dumpen in de module via de USB-poort aan de achterkant. U kunt aansluiten 16 pads in de DXT2SU module. Ingangen 1-8 accepteren 3 zone pads, 9 / 10-15 / 16 kunt u voor het aansluiten van twee pads aan elke ingang met behulp van een stereo-splitter. Er zijn zes fader controles op het gezicht van de module voor snelle aanpassingen in volume voor de kick, snare, toms, hi-hat en div. percussievoices.

130 drumkits

90 fabriek geprogrammeerde kits vindt u een kit geschikt voor vrijwel elke muzikale situatie. Voor speciale projecten zijn er 40 door de gebruiker programmeerbare kits die je kunt bouwen met behulp van een combinatie van de fabriek stemmen, loops, sequenties, of uw eigen monsters. Zodra u uw eigen kits hebt geprogrammeerd, kunt u deze op SmartMedia-kaarten. Dit geeft u de mogelijkheid om een ​​hele bibliotheek van aangepaste kits die u kunt nemen met u en installeren in een andere DXT2SU of ruilen aangepaste kits met andere drummers te creëren.

Speel mee met de 101 vooraf ingestelde nummers of uw favoriete muziek

Er zijn 101 songs die vele muzikale stijlen die geweldig voor de ontwikkeling van uw vermogen om elke muzikale situatie spelen zijn. Speel mee met de vooraf opgenomen drumspoor, of demp de drums en speel mee met het ritme en de melodie tracks. Dit is een geweldig hulpmiddel voor het ontwikkelen van uw groove en de nuances van het spelen van verschillende muziekstijlen. U kunt uw MP3-of cd-speler aansluiten op de AUX-ingang en speel mee met je favoriete vooraf opgenomen muziek. U kunt ook uw spel met de interne sequencer opnemen (maximaal 32 nummers) om je spel te analyseren, of gebruik deze songs / sequenties als onderdeel van een live performance. U kunt de 128 General MIDI voices direct vanaf de pads en liedjes in real-time te schrijven zonder de noodzaak van een externe controller. Deze nummers (maximaal vier per kit) kunnen worden toegewezen aan het starten en stoppen van een pad op de kit.

3 Zone pads met on-board controller

De TP120SD snare en TP100 tom pads zijn 3-zone rubber pads die zeer dicht bij een akoestische drum voelen. Alle nuances van je spel zal komen door te wijten aan het grote dynamische bereik van de pads. Elk pad heeft een on-board controller knop die u toelaat om snare spanning, toonhoogte (toms) aan te passen, stemmen, of een aantal andere parameters van het pad veranderen zonder toegang tot de module.

Realistische gevoel bekkenpads

De PCY150S rit, PCY130S 2-zone crash, PCY130 mono crash en RHH130 hi-hat pad zijn bedekt met een nieuw geformuleerde rubber die grote stok respons en een breed dynamisch gevoeligheid heeft. Ze hebben de vorm van akoestische bekkens en zijn gemonteerd op originele Yamaha cimbaal hardware, zodat ze gaan met je spelen, net als echte bekkens. De PCY150S en PCY130S ook verstikking vermogen wanneer u de rand te grijpen. De RHH130 mounts een gewone hi-hat stand (meegeleverd), zodat het voelt als het echte ding. U kunt hiel spatten, “blaft” te doen, en open / gesloten, en alles daar tussenin.

KP65 Kick Tower

De KP65 kick toren heeft al bewezen een betrouwbare, natuurlijk gevoel kick trigger. Het grote opvallende oppervlak “geeft” als een akoestische basdrum hoofd en de KP65 zal plaats van een dubbele pedaal.

Groove Check

Schakel de functie Groove Check tijdens het gebruik van de klik of tijdens het afspelen van een nummer en DXTIIS zal uw nauwkeurigheid ritme plaatsing tonen. Het geeft als je vooruit, achter of rechts op de beat en toont elke fluctuatie in uw nauwkeurigheid spelen tot 1/96 van een kwart noot.

MIDI IN / OUT, TO Jacks Host

U kunt de 125 General MIDI stemmen uit een controller of verzenden andere MIDI-gegevens tussen de DXTIIS en andere MIDI-apparaat via de MIDI IN / OUT. U kunt MIDI-data te verzenden naar en van uw computer via de USB-poort op te slaan kits, sequenties of monsters op uw computer te bewerken en.

Zes afzonderlijke uitgangen

De DXT2SU heeft zes individuele toewijsbare uitgangen, zodat u de totale controle over de uiteindelijke mix van de kit in de live of in de studio situaties kan hebben.

Digitale uitgang

De digitale uitgang op het achterpaneel aangesloten op elke audio-apparaat met een coaxiale kabel van het type ingang. Deze uitgang stuurt een digitale stereo-signaal, dat is hetzelfde als geleverd door de OUTPUT (L / MONO, R) aansluitingen.

Originele Yamaha hardware

Tom bal klemmen, cimbaal gieken, hi-hat stand en snare standaard meegeleverd met de DXTIIS zijn originele Yamaha hardware geproduceerd in de fabriek van Yamaha motorfiets. Dit garandeert duurzaamheid en functionaliteit van de VN-gematched op een elektronisch drumstel.

dtxtreme III

Verzend jouw review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf een review

Yamaha DTXTREME III reviews
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews